MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Viorel Lis este dispus să-i îndeplinească Oanei, așa cum poate, dorința de a avea un copil: «Fă-l cu altul și-l recunosc eu»

Distribuie

Viorel Lis exclude să devină tată, pentru că, spune el, are o vârstă, lucru cu care însă soția sa, Oana, nu este de acord. Motiv pentru care fostul primar a găsit soluția pentru a deveni părinți.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive, dar și inedite  cupluri din showbizul autohton. Între cei doi este o diferență de 35 de ani, ceea ce nu i-a împiedicat însă să-și întemeieze o familie.

Un singur lucru le lipsește, totuși: un copil. Ea și-ar dori cu ardoare să devină mamă, numai că fostul primar nici nu vrea să audă. Dar cum acesta îi cam face toate poftele Oanei, tot el a găsit și o soluție inedită. Prezenți împreună la un eveniment monden, după o pauză destul de mare, din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis, cei doi au vorbit și despre singura posibilitate de a avea un copil.

”Eu chiar îmi doresc un copil”, a mărturisit Oana, în prezența soțului său. ”Ce copil să mai fac eu, la vârsta mea, ca să iasă un copil tâmpit? Sunt de acord să-l faci cu altul și să-l înfiem, eu îl recunosc ca tată, îi dau numele meu”, i-a transmis fostul primar consoartei sale.

Mai are o singură plăcere

Totodată, veniți la lansarea unei cafele, Oana și-a avertizat soțul că această băutură, pe care el o consumă, deși nu mai are voie, e foarte periculoasă. Motivul?

”De la întrebarea: «Bei cu mine o cafea?» s-au născut mulți copii. Eu nu prea am fost băutoare de cafea. Înainte mai mergeam la babele care ghiceau în cafea, dar nu o puteam bea”, a precizat Oana Lis.

”Eu beau cafea doar dimineața. Înainte însă, când lucram în proiectare, consumam cam 10-12 pe zi. Este singura plăcere care mi-a mai rămas, în afara Oanei”, a completat Viorel Lis.

CITEȘTE ȘI:

Cum a slăbit Oana Lis 20 de kilograme în doar 4 luni? A dezvăluit ce dietă a ținut

Citește mai multe despre VIorel Lis pe Libertatea.

Comentarii