Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Aventurile Cristinei Cioran în căutarea fericirii... câinelui. A urmărit un bărbat prin tot Bucureștiul!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/Aventurile Cristinei Cioran în căutarea fericirii… câinelui. A urmărit un bărbat prin tot Bucureștiul!

Cristina Cioran și logodnicul ei, Traian, au o legătură extrem de strânsă cu animalul lor de companie, un frumos exemplar de Jack Russel Terrier, pe care îl consideră drept un membru al familiei și îl tratează ca atare. Astfel că a ajuns să facă raliuri prin oraș pentru a-i găsi perechea. Cristina Cioran a urmărit o cățelușă prin tot Bucureștiul.

De Denisa Macovei,

Încă de anul trecut, Cristina Cioran căuta o iubită pentru „fiul” ei, Ami, un cățel simpatic din rasa Jack Russel Terrier. Dacă în urmă cu câteva luni declara că nu ar vrea să-l dea la orice cățelușă, ci așteaptă să facă un casting, acum a ajuns să umble prin tot Bucureștiul pentru a o căuta. „Avem o iubită și mai avem două săptămâni cred până ne combinăm pentru că trebuie să așteptăm o perioadă propice. Nu pot să-i spun numele acum, că nu aș vrea să se răzgândească cumva și să spunem prostii, dar ne așteaptă. Am discutat la telefon, am stabilit toate detaliile și așteptăm”, ne-a mărturisit actrița, completând că a trecut printr-o adevărată aventură până a ajuns la ea.

”Să-ți spun adevărul. Este o cățea pe care am stocărit-o (n.r. urmărit-o). Eram în mașină cu Traian și cu Amon, cu câinele și am văzut peste intersecție, destul de departe, o cățelușă și i-am zis lui Traian să mergem după ea. Am urmărit cățeaua până am ajuns la ea. Când am oprit proprietarul, ce crezi? Omul, prieten cu Traian. Combinație”

Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
Recomandări
Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
 

Cristina Cioran a urmărit o cățelușă să o combine cu patrupedul ei

Cristina și Traian au în plan să păstreze și un pui de-al lui Ami, însă se gândesc și la faptul că le va fi extrem de greu să-i ia pe amandoi în vacanțele lor. Până în momentul de față, patrupedul i-a însoțit mai peste tot, singurele dăți când a rămas în România a fost atunci când actrița și logodnicul ei au plecat de pe continent. „De câte ori plecăm îl luăm cu noi. Îl mai lăsăm la mama sau la mama lui Traian, dar în general îl luăm cu noi. Îl lăsăm doar dacă plecăm de pe continent și nu putem să-l luăm. Îl iau cu mine în cabină când zburăm pentru că el este greu, dar este mic, deci intră în dimensiuni”, ne-a mai mărturisit Cristina Cioran.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

VIDEO REPORTAJ/Școala de la cea mai mare altitudine din România are 24 de elevi. Doamna Mărioara e învățătoare acolo de 40 de ani!

Close
Închide
  Close