Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Daniel Iordăchioaie n-a folosit telefonul trei luni și... a uitat parola. „Acum am alte preocupări”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/Daniel Iordăchioaie n-a folosit telefonul trei luni și… a uitat parola. „Acum am alte preocupări”

Participarea la Ferma Vedetelor nu a însemnat pentru vedete doar multă muncă și reîntoarcerea la origini, ci și deconectarea de viața cotidiană. Astfel că, timp de trei luni, concurenții au stat fără telefonul mobil, fără televizor și alte gadget-uri. După această „cură”, la sfârșitul filmărilor, Daniel Iordăchioaie și-a uitat parola de la telefonul mobil.

De Denisa Macovei,

Provocați să se reîntoarcă în timp și să trăiască ca acum 100 de ani, vedetele s-au adaptat situației și au renunțat complet la noua tehnologie. Ca idee, participanții de la Ferma Vedetelor nu aveau nici măcar un ceas, ci se orientau în funcție de soare. „A fost super tare fără telefon și televizor. Crede-mă, după ce am ieșit de la „Ferma Vedetelor” îmi uitasem parola la telefon. Eu nu am simțit lipsa. A trecut ceva vreme de când am filmat și zic sincer că m-am uitat de vreo două ori la televizor de atunci. Nu mai simt nevoia. Acum am altfel de preocupări, m-am obișnuit altfel. Este adevărat, simțeam la un moment dat nevoia să mai vorbesc cu copiii mei, să văd ce mai fac, să-i mai aud și atunci era mai greu.”, ne-a declarat Daniel Iordăchioaie, care în momentul în care a plecat de la Fermă a avut nevoie de minute bune pentru a-și reaprinde telefonul mobil, asta pentru că nu mai știa parola.

Daniel Iordăchioaie și-a uitat parola la telefon pentru că nu l-a folosit deloc

Chiar dacă regulamentul prevedea ca niciunul dintre concurenți să nu folosească telefonul mobil, Iordăchioaie susține că acest „detox” a fost de bun augur. Înafara faptului că i-a lipsit legătura cu copiii lui, artistul spune că înainte de a începe filmările a avut grijă să nu lase nicio treabă nerezolvată. Astfel că elevii de la școala lui de muzică au fost trimiși în vacanță, tocmai pentru a nu avea de suferit de pe urma faptului că nu puteau lua legătura cu Daniel. „Le-am dat vacanță. Le-am spus că am o treabă importantă și să se uite la un moment dat la televizor că or să vadă ei de ce nu am mai venit la școală. Abia așteaptă să mă vadă”, ne-a mai spus Iordăchioaie.

VIDEO: George Capoianu

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Forța din spatele frumuseții: soția hair-stilistului Cristi Pascu e șefă de șantier și știe totul despre betoane

Close
Închide
  Close