MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV. Mihai Tatulici, pledoarie pentru femeile de succes.” Bărbații reprezintă o masă critică majoră de mitocani!”

Distribuie

Mihai Tatulici a devenit tot mai ”scump la vedere” în ultima perioadă. Acesta a explicat motivele pentru care a luat această decizie. Invitat la Gala Avantaje, Tatulici a ținut, într-un interviu acordat pentru Libertatea, o pledoarie pentru femeile de succes.

Cunoscutul om de televiziune a dispărut, de ceva timp de pe micul ecran.

Mihai Tatulici s-a pensionat  și a devenit o prezență la fel de discretă și în viața publică.

”Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Am ieșit la pensie și nu vreau să mai apar nicăieri. Mă duc din când în când la câte o televiziune, doar dacă-mi place subiectul și omul”, a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Jurnalistul nu a ascuns faptul că de-a lungul profesiei sale a colaborat mult mai bine cu colegele sale:

”Am lucrat întotdeauna foarte bine numai cu femei la toate televiziunile. Sunt serioase, punctuale, foarte coerente și foarte bune executante”.

Tatulici a vorbit și despre ceea ce înseamnă o femeie de succes, în ziua de astăzi, ”când bărbații reprezintă o masă critică majoră de mitocani”.

”O femeie de succes trebuie să fie egala unui bărbat. Sacrifică o mare parte din viață pentru carieră, muncește foarte mult, are un nivel de inteligență peste medie și are foarte multă ambiție. În societatea românească femeile reușesc cu greu, iar bărbații reprezintă o masă critică majoră de mitocani”, a adăugat acesta.

Îi place Inna

Mihai Tatulici recunoaște că show-bizz-ul autohton îl lasă rece. El are o singură nominalizare din acest domeniu, referindu-se la ceea ce înseamnă o femeie de succes.

”Asta cu show-bizz-ul mă lasă rece, nu prea știu nume. Vă pot da însă un exemplu, una la a cărei carieră am contribuit într-un fel. Inna e o femeie de succes. Am auzit cel puțin două melodii ale ei care mi-au plăcut. Are succes și nu numai aici în bătătură, are în toată Europa, ceea ce nu e de colo”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV / Gianina Corondan, atac dur la adresa emisiunilor de divertisment. ”Lipsesc producătorii adevărați”

Citește mai multe despre mihai tatulici pe Libertatea.

Comentarii