Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Iulia Vântur își reamintește și acum de prima ei petrecere Viva! „Am purtat atunci o cămașă albă cu o fustă neagră și pantofi roșii”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Iulia Vântur își reamintește și acum de prima ei petrecere Viva! „Am purtat atunci o cămașă albă cu o fustă neagră și pantofi roșii”

La cea de-a 20 a ediție a petrecerii Viva!, una dintre cele mai apreciate petreceri ale anului, Iulia Vântur și-a reamintit cum a fost prima ei prima ei petrecere Viva. Deși au trecut mai bine de 10 ani, fosta prezentatoare TV și aduce și acum aminte de ținuta pe care a purtat-o pe covorul roșu.

De Denisa Macovei,

Iulia Vântur își reamintește și acum de prima ei petrecere Viva

Iulia Vântur a venit la petrecerea Viva la câteva ore de când aterizase în România

Acum mai bine de 10 ani, Iulia Vântur pășea pe covorul roșu la prima ei petrecere aniversară a revistei Viva! Chiar dacă era la brațul fostul ei iubit, Marius Moga, Iulia își aduce aminte și acum de acea seară. „Îmi aduc aminte de prima mea petrecere Viva și îmi aduc aminte și ce am purtat pentru că mi-a plăcut ținuta respectivă. Cred că aveam o cămașă albă cu o fustă neagră și pantofi roșii. Aveam și stilist atunci din câte îmi aduc aminte, dar să știi că nu tot timpul apelam la stilist. În această seară am apelat la stilist”, ne-a povestit Vântur.

Iulia Vântur își reamintește și acum de prima ei petrecere Viva

Iulia Vântur la prima ei petrecere Viva

„Petrecerea Viva! este un prilej bun de a revedea prieteni dragi”

Pentru Iulia, petrecerea revistei Viva! este un bun prilej de a se revedea cu vechi colegi de breaslă și prieteni dragi. „Mă întâlnesc cu foști colegi și mă bucur să-i revăd că nu i-am mai văzut de multă vreme. Petrecerea Viva este un prilej foarte bun de a revedea prieteni dragi dar și colegi. Mă bucur să fiu aici. Ieri (n.r. marți) am venit în țară și văd că am nimeri foarte bine”, a mai completat Iulia Vântur.

VIDEO: Cosmin Nistor, FOTO: Sorin Cioponea


Boala care ucide de trei ori mai mulți români decât cancerul. Medic: „Reprezintă aproximativ 58% din totalul deceselor în România”

Close
Închide
  Close