De Denisa Macovei,

George Papagheorghe, cum se numește în buletin cântărețul și prezentatorul de 37 de ani, e acum un tip așezat, un familist convins, dar în tinerețe a traversat o perioadă rebelă.

„Eram un DJ rebel. Petreceam în fiecare seară, beam de rupeam și pierdeam nopțile. Asta făceam la 20 de ani. Ceea ce nu recomand tinerilor din ziua de azi decât în doze normale. Bani nu aveam, de unde bani? Toți banii îi dădeam pe abonamentul de la telefon”, ne-a povestit artistul, mărturisindu-ne că a ajuns în această situație după ce familia a refuzat să-i mai plătească discuțiile nocturne cu diverse domnișoare:

„Pe vremea aia plăteam 3 milioane de lei abonamentul, după care mama m-a trecut la cartelă, că a zis că-s nebun și toc toți banii. Săraca mama, mă acoperea o lună, două, trei, dar după, nu a mai avut ce să mai facă și a trebuit să-mi taie craca”.

Vorbea la telefon pe banii iubitelor

Înainte de a avea propriii bani de buzunar, ca să nu renunțe la lungile convorbiri nocturne, Jorge le dădea bip domnișoarelor cu care ieșea în oraș, iar acestea îl sunau înapoi.

„Eu am prins și perioada când primele trei secunde erau gratis. După aia, a fost cu o secundă gratuit și în weekend aveam un cent pe minut. De fapt, nu aveam eu, aveau fetele cu care umblam”, ne-a povestit amuzat Jorge.

VIDEO: Cosmin Nistor

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare