Mergi direct la conținut »
VIDEO | Marina Voica, mai tare ca Ozzy Osbourne! Artista a cântat prima sa piesă de rock alternativ la 83 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Marina Voica, mai tare ca Ozzy Osbourne! Artista a cântat prima sa piesă de rock alternativ la 83 de ani

VIDEO | Marina Voica, mai tare ca Ozzy Osbourne! Artista a cântat prima sa piesă de rock alternativ la 83 de ani

La vârsta la care alte artiste s-au retras de multă vreme din activitatea muzicală, Marina Voica este de neoprit. În vârstă de 83 de ani, cântăreața a făcut senzație la un eveniment în București, unde i-a impresionat pe cei prezenți cântând prima sa piesă de rock alternativ.

De Florian Gheorghe,

La 83 de ani, Marina Voica are încă suficiente resurse să susțină show-uri explozive. Și, așa cum a dovedit la un eveniment recent, e încă plină de surprize. Prezentă la o mare sală de evenimente din București, unde a sărbătorit alături de colegi de breaslă “Revelionul artiștilor”, nonconformista cântăreață a uimit întreaga audiență cu o schimbare total neașteptată de registru.

Solista a prezentat în premieră o piesă de rock alternativ, provocând uimire generală și ropote de aplauze din partea celor câteva mii de oameni prezenți la spectacol. Marina Voica a fost aclamată ca un adevărat star internațional, dovedind că niciodată nu e prea târziu să te reinventezi.

Bineînțeles, artista a cântat și marele său hit “Și afară plouă, plouă”, una din cele mai fredonate melodii din anii 70-80.

Marina Voica și-a adaptat și vestimentația pentru seara în care a susținut show-ul exploziv, urcând pe scenă într-o ținută neagră, din paiete. Comunicativă și energică, artista s-a retras imediat după recital. După cum ne-a spus chiar ea, “oricât de mult îmi place să cânt și să dansez, odihna e necesară și foarte importantă”.

Recent, Marina Voica a făcut o altă mișcare curajoasă. Aceasta a acceptat să reînregistreze șlagărul “Și afară plouă, plouă”, la 40 de ani de la lansarea sa, alături de DJ Yaang, alias Ovidiu Stănescu. Melodie pe care o vrea renăscută, într-o nouă formă, demnă de programele radiourilor FM și discotecilor.

Pe numele ei Marina Nicolskaia, artista cu origini rusești este la curent cu gusturile tinerilor prin intermediul posturilor tv muzicale, face gimnastică și s-a mutat la poalele muntelui, pentru o viață cât mai sănătoasă.

Close
Închide
  Close