Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Raoul a refuzat oferta prietenilor de a se stabili în America. “Nu aș putea locui altundeva decât în România”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Raoul a refuzat oferta prietenilor de a se stabili în America. “Nu aș putea locui altundeva decât în România”

Raoul e unul dintre românii aceia care se simt dezrădăcinați dacă petrec mai mult timp peste hotare. Despre a se stabili în altă țară nici nu poate fi vorba! Spune că-i lipsește inclusiv aglomerația de aici când e plecat pe-afară, cu concerte.

De Ana Maria Păsat,

Încă de la începutul carierei, până să devină un nume cunoscut în muzica autohtonă, Raoul a avut norocul să fie protejatul unor artiste de top, precum Mirabela Dauer sau Maria Dragomiroiu, alături de care a ajuns să cutreiere toată lumea. Nici una din călătoriile sale în interes profesional nu l-au determinat să părăsească însă România.

Artistul mărturisește că a avut ocazia să se stabilească în America, unde are mulți prieteni. Dar a refuzat fără să stea pe gânduri.

„Meseria, faptul că sunt cântăreț m-a ajutat să călătoresc în toate țările lumii. În Europa, America, Asia, Canada am găsit suficiente locuri unde mi-ar fi plăcut să stau, dar nu definitiv. Cânt foarte mult pentru diaspora, am avut evenimente în Germania, Italia, Spania, dar și în America și în Canada. Nu există lună în care să nu fiu plecat, singur sau cu Mirabela, cu Maria Dragomiroiu. Însă nu aș putea locui altundeva decât în România. E cea mai frumoasă țară pe care am cunoscut-o, are de toate. Există multe locuri superbe. În România, unul din zece români mă salută și asta mă face fericit. Sunt privilegiat. Aici oamenii sunt altfel. Am avut ocazia să mă stabilesc în SUA, dar am refuzat”, a declarat Raoul pentru Libertatea.

«Noi avem în plus o căldură aparte»

Artistul ne-a spus și ce-i lipsește de fiecare dată când e plecat din țară:

„Îmi e dor de străzi, de aglomerație, de chipurile oamenilor pe străzi, mai mult sau mai puțin fericiți, gândindu-se la probleme, la ratele de la bancă. Noi avem în plus o căldură aparte, un fel de ospitalitate, oamenii, chiar dacă nu te cunosc, sunt amabili și drăguți cu tine. Mi-e dor chiar și de lucrurile de care nu sunt neapărat mândru. Suntem o nație foarte specială”.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”

Close
Închide
  Close