Mergi direct la conținut »
Victor Slav nu mai ține pasul cu fiica lui de 3 ani. „E ca argintul viu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Victor Slav nu mai ține pasul cu fiica lui de 3 ani. „E ca argintul viu”

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu, de dragul fiicei lor, diva blondă și Victor Slav au păstrat o relație frumoasă. Așa se face că micuța Sofia nu simte despărțirea părinților, ba chiar reușește să-i convingă pe amândoi să-i acorde cea mai mare parte a timpului lor liber. Problema e că, după doar câteva minute în preajma Sofiei, atât Victor, cât și Bianca se declară epuizați.

De Denisa Macovei,

La nici 3 ani – în septembrie îi va împlini -, Sofia reușește să-i stoarcă de energie pe toți cei care iau contact cu ea, de la părinți la bunici! „Acum este pe modul foarte repede. Nu ținem pasul cu ea nici unul dintre noi, nici bunicii, nici părinții. Este ca argintul viu. Acum este la bunica la curte și m-am dus și i-am luat o piscină acoperită, iar ea vrea nonstop în piscină. I-am mai adus și niște pești, am fost la pescuit cu bunicul. I-am adus niște cărășei mici și i-a venit strălucita idee să-i pună în piscină. Mai avea pe acolo mingiuțe, jucării de-ale ei și peștii s-au ascuns după ele, așa că a tras concluzia că se joacă de-a v-ați ascunselea cu ea! E o minunăție în preajma ei”, ne-a mărturisit Victor.

Până luna viitoare, când o va duce în vacanță la mare, și-a propus să-i cumpere o piscină mai mare, în care să încapă toată lumea: „Vrea să intru și eu cu ea. Degeaba i-am zis că sunt prea mare, că nu am loc, până la urmă, nu s-a lăsat până n-am intrat. Până ajungem la mare, ne bucurăm de piscinuță”.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close