MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2016 16:09

VIDEO/Andra, celebră și în Vietnam. Un tânăr cântă la flaut piesa artistei

Distribuie

Andra, celebră și în Vietnam. Un tânăr cântată la flaut piesa artistei. Piesa Andrei, Love Can Save It All, este cântată de Thanh Phan, un tânăr ce a descoperit melodia , pe canalul de YouTube al artistei și a îndrăgit-o atât de mult încât a decis să înregistreze propriul cover, cântând la flaut.

Andra are milioane de fani peste tot în lume. Rezultatul este spectaculos, iar adolescentul a filmat chiar un videoclip pe care l-a urcat pe canalul său privat. Clipul redă povestea lui de dragoste, sentimentele pe care le împărtășește cu iubita lui, pericolele care apar inevitabil în relația lor și faptul că, la final, dragostea învinge și că împreună pot trece peste orice impas.

tanar-flaut-vietnam-1

Andra a aflat de acest cover impresionant și i-a trimis tânărului din Vietnam un mesaj prin contul ei de YouTube, felicitându-l pentru interpretarea reușită. Coverul tău este impresionant! Îl ascult de câteva ore! Felicitări!', i-a transmis artista din România. Mesajul l-a bucurat nespus, acestuia nevenindu-I să creadă că i-a scris cea care interpretează piesa în original.

Andra a lansat Love Can Save It All', varianta în limba engleză a piesei sale Iubirea schimba tot'

Love Can Save It All a devenit' este apreciată de oameni din întreaga lume, devenind chiar și  coloană sonoră a albumelor de nuntă filmate și montate de miri de pretutindeni. Cupluri din Albania, Turcia, Mexic sau chiar India au ales piesa româncei pentru clipul ce le va aminti toată viața de ziua nunții lor. Andra a lansat Love Can Save It All', varianta în limba engleză a piesei sale Iubirea schimba tot', în luna mai a acestui an, iar până în prezent, videoclipul are aproape 60 de milioane de vizualizări, fiind unul din cele mai de succes ale sale, la nivel internațional. Canalul de YouTube al artistei are în prezent peste 416.000 de abonați și peste 306 milioane de vizualizări.

 

Comentarii