Mergi direct la conținut »
VIDEO/Oana Roman ispitește bucureștenii chiar în mijlocul postului. „Este dezlegare la carne!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Oana Roman ispitește bucureștenii chiar în mijlocul postului. „Este dezlegare la carne!”

VIDEO/Oana Roman ispitește bucureștenii chiar în mijlocul postului. „Este dezlegare la carne!”

În mijlocul Postului Crăciunului, Oana Roman ispitește bucureștenii cu preparate de carne pregătite cu grijă în cel mai atipic grătar din București. Oana ne-a invitat la inaugurarea unui restaurant uruguaian pentru a ne arăta cum se poate mânca extrem de sănătos.

De Denisa Macovei,

Oana Roman, despre operația de micșorare a stomacului.

Oana Roman recunoaște că i-a isipitit pe prietenii ei să păcătuiască în postul Crăciunului, însă susține că nu putea să nu-i invite să deguste cea mai bună carne de vită din București. „Știu că este post, dar nu vezi că toată lumea mănâncă. Este dezlegare la carne ca să poată să guste din grătarul ăsta spectaculos. Că este și păcat să nu gustăm. Așa s-a nimerit inaugurarea, în post. Dar ne iartă Dumnezeu că alte păcate rele nu facem”, ne-a spus Oana, completând că preparatele sunt atât de delicioase asta pentru că sunt făcute pe un anumit grătar, care se folosește doar în America Latină.

„Este un grătar care se folosește doar în America Latină, în Argentina, în Uruguay, în Brazilia, în Columbia, în aceste zone unde se mănâncă foarte multă carne de vită și după cum o să poți să observi, carnea nu este făcută pe jar. Nu există jar sub carne, practic căldura vine de sus în jos și nu se folosesc cărbuni, ci doar lemne. Asta face ca până la urmă carnea să nu se ardă deloc, ci să fie extraordinar de fragedă”.

Oana Roman ispitește bucureștenii

Dat fiind faptul că este un restaurant cu specific uruguaian, iar chef-ul este chiar de acolo, Oana Roman le-a făcut deja invitație prietenilor ei, sătuli de preparatele tradiționale din porc, să încerce și o vită argentiniană. „Este un fel de grătar care nu există nicăeri decât la noi. Nicăeri în România. Se aruncă lemne într-un anumit loc, făcut special, iar carnea se prăjește cu căldura care îi vine de la lemne”, ne-a mai povestit Oana Roman.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!

Close
Închide
  Close