Mergi direct la conținut »
Vinul rosé al lui Bon Jovi a fost ales drept cel mai bun din lume

Vinul cântărețului Jon Bon Jovi, "Hampton Water", pe care acesta l-a dezvoltat împreună cu fiul său, Jesse Bongiovi și cu ajutorul vinificatorului francez Gerard Bertrand, a fost recent numit cel mai bun rosé al anului 2018 de către publicația Wine Spectator. Vinul muzicianului a ajuns pe locul 83 în lista celor mai bune 100 de vinuri, care mai includea doar un alt rosé pe lângă Hampton Water. Acesta a obținut un rating de 90 de puncte din partea revistei de specialitate, după ce a fost lansat la începutul acestui an.

De Florin Ghioca,

„Este o onoare incredibilă să fiu în Top 100 Wine din 2018, să nu mai vorbim de top rosé”, a declarat Bon Jovi. „Este un adevărat testament pentru toată munca noastră și sunt foarte mândru să împărtășesc entuziasmul nostru și dragostea noastră pentru Hampton Water cu oameni din întreaga lume”, a mai precizat muzicianul care va concerta la București din nou, pe 21 iulie 2019, în Piața Constituției.

Hampton Water este descris ca un „rosé proaspăt și plin de viață, cu o mineralitate distinctivă” și este disponibil în prezent în zece state din SUA, sau online, la un preț de 25 de dolari sticla.

Bon Jovi în podgorie    FOTO: people.com

Pentru Bon Jovi, intrarea în acest proiect a însemnat o treabă cât se poate de serioasă.

„La început m-am mai gândit”, a spus el, „dar apoi mi-am dat seama că este de fapt o idee bună și un nume grozav. Mă mândresc că am făcut multe lucruri de marketing unice de-a lungul anilor. Jesse a fost întotdeauna foarte serios în tot ce a făcut”, a mai mărturisit muzicianul.

Cei doi au petrecut mult timp la podgoria Gérard Bertrand din sudul Franței, degustând vinurile până când au ales versiunea perfectă. „Când ești într-o trupă întotdeauna spui că este ca o familie. Dar când lucrezi cu familia ta, e complet diferit”, a adăugat Bon Jovi.


Citește și:

VIDEO/ Cum au sărbătorit Ziua Națională românii din Necșești, Teleorman: „Luptăm cu eticheta de cei mai săraci!”

 

Close
Închide
  Close