Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia, tratament de VIP la Exatlon, în Republica Dominicană. 20.000 de euro pe lună, bonă și șofer pentru familie!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vladimir Drăghia, tratament de VIP la Exatlon, în Republica Dominicană. 20.000 de euro pe lună, bonă și șofer pentru familie!

În momentul în care a fost propus ca antrenor pentru echipa Faimoșilor de la „Exatlon”, Vladimir Drăghia și-a negociat la sânge participarea la show-ul Kanal D din Republica Dominicană. El nu a plecat singur, ci alături de soția lui și fiica lor. Pe lângă un onorariu deloc de neglijat, Vladimir și familia lui au avut parte de un tratament de VIP.

De Denisa Macovei,

După ce a pierdut momente importante din viața fiicei sale, pe vremea când concura la „Exatlon”, primul sezon, pentru marele premiu, Vladimir Drăghia și-a promis că nu se va despărți de fetele lui. Prin urmare, în momentul în care a primit propunerea de a fi antrenorul echipei Faimoșilor în sezonul 3, Vladimir și-a negociat la sânge condițiile plecării. Pe lângă un onorariu deloc de neglijat, mai precis 20.000 de euro pe lună, a cerut și tot confortul pentru Alice, soția lui, și Zora. „Așa cum le-am promis, nu le-am lăsat singure. Le-am luat pe fete cu mine. Alice a avut parte de o vacanță, după iarna grea prin care a trecut fără mine anul trecut. Îmi place când îmi pot ține promisiunile”, a declarat Vladimir.

Vladimir Drăghia, tratament de VIP la Exatlon,

Bonă și șofer la dispoziție

Ținând cont că și-a donat marele premiu de 100.000 de euro câștigat în primul sezon al show-ului, Vladimir Drăghia nu a fost influențat de bani pentru a pleca în Dominicană, ci de condițiile în care familia lui și-ar fi făcut o vacanță de neuitat. Dat fiind faptul că nu a stat cu concurenții decât în timpul probelor, el a avut suficient timp să petreacă cu cele mai importante femei din viața lui. Iar când nu le-a fost alături, Alice a primit un ajutor important din partea angajaților de la resortul de lux unde erau cazați. Proprietarii hotelului au pus la dispoziția familiei Drăghia o bonă, dar și un șofer care să le ducă pe Alice și pe Zora acolo unde aveau nevoie, când Vladimir nu era în zonă.


Mircea Baniciu ține concerte în sufragerie. Primește 20 de spectatori și fiecare plătește 200 de lei pe bilet

Close
Închide
  Close