MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2017 16:19

7 lucruri de care o femeie Alfa are nevoie într-o relație

Distribuie

O femeie Afla este cunoscută ca fiind un lider, o persoană puternică și ambițioasă, care nu se lasă intimidată. De ce are nevoie atunci când se află într-o relație.

Femeia Alfa este independentă, nu se lasă intimidată, îi plac provocările, este puternică și ambițioasă. Ea este confidentă și îi place să dețină frâiele într-o afacere sau o relație. De cele mai multe ori, traiul și relația cu o astfel de femeie nu este simplu, iar bărbatul care o va avea alături trebuie să știe câteva lucruri esențiale.

7 lucruri de care o femeie Alfa are nevoie într-o relație

Să fie respectată

Femeia Alfa te va trata cu respect și se așteaptă ca și tu să faci la fel. Are grijă de ea și nu va sta alături de cineva care are tendința de a o trage în jos. Îi plac partenerii care îi respectă deciziile, o încurajează și au încredere în ea.

Are nevoie să fie provocată

Acest tip de femeie are nevoie de provocări. Chiar și în relație. Își dorește un bărbat care nu se teme de de ea și caracterul ei puternic. Bărbatul ideal este cel cu picioarele pe pământ, care știe ce vrea de la viață și care are armele necesare să o facă să se îndrăgostească de el.

Are nevoie de independență

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii