MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2014 14:21

7 lucruri pe care știința le știe despre viața ta sexuală și tu nu

Distribuie

Un bust mediu înseamnă că vei atrage cel mai sexy tip, spun cercetătorii. Un studiu al Universității Westminster a scos la iveală faptul că bărbații consideră mai atrăgătoare o femeie cu sâni medii, pentru că o asociază cu feminitatea tradițională. În plus, femeile cu un bust mediu sunt considerate mai blânde și ușor de manipulat.

Degetele dezvăluie cât de dotat este un bărbat

„Cu cât mai mari sunt mâinile, cu atât mai dotat este un bărbat' nu este o zicală lipsită de sens. Cercetătorii din Korea susțin că un bărbat al cărui deget arătător este mai mic decât inelarul este bine dotat.

Sânii mențin inima sănătoasă

Un doctor din Germania a descoperit că dacă un bărbat privește 10 minute pe zi sânii unei femei, va trăi cu cinci ani mai mult. Autenticitatea cercetărilor sale este, însă, în continuare dezbătută de comunitatea științifică. Medicul și-a desfășurat studiul în trei spitale din Frankfurt și a urmărit evoluția sănătății a 200 de bărbați pe o perioadă de cinci ani. Concluziile au arătat că bărbații care au privit mai mult timp sânii unei femei aveau o tensiune mai scăzută, mai puține șanse să dezvolte o boală de inimă și un puls mai scăzut decât cei care nu vedeau sâni atât de des.

Citește mai departe pe Unica.ro

Comentarii