MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2018 21:20

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Cred că prietena mea cea mai bună s-a îndrăgostit de iubitul meu”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

De ceva vreme mă sâcâie foarte tare o problemă: cred că prietena mea cea mai bună s-a îndrăgostit de iubitul meu. Și el de ea! Când apare iubitul meu, prietena mea parcă înflorește, se vede clar cum își schimbă postura, i se luminează fața, strălucește în replici spirituale și parcă nu mai știe ce să facă să fie cât mai fascinantă. El, la rândul lui, face toate eforturile să țină pasul cu ea. Devine foarte vorbăreț și atent, conversația se animă – și toate astea sub ochii mei, care simt că nu mai am loc între ei. Dacă încerc să spun și eu o vorbă, chiar nu mă bagă nimeni în seamă! Am încercat să vorbesc cu fiecare dintre ei despre asta, dar ea începe să râdă iar el schimbă vorba. Mă simt în plus și nu știu ce să mai fac. În ea simt nu mai am încredre, cu el parcă nu mai am ce să discut… Ce să fac?

Adela răspunde:

Draga mea,

Dacă într-o relație simți că nu ești prețuită la adevărata ta valoare, nu ai de ce să mai rămâi… decât dacă îți place să te chinui. Dacă spui că ei se simt atât de bine împreună, poate că rolul tău a fost să-i faci să se întâlnească – cine știe? Dar dacă, pe de altă parte, 'înflorirea' lor este doar o situație conjuncturală, atunci, când vor constata că te-ai retras, își vor lua singuri seama. De multe ori, catalizatorul acestor manifestări este chiar persoana de la mijloc – în cazul de față, tu. Poate că, dacă nu ești și tu prezentă, vor constata destul de curând că nu mai au ce să-și spună. În felul acesta, poți verifica dacă temerile tale erau îndreptățite: dacă vor continua să se simtă bine și fără tine, asta e, înseamnă că așa a fost karma. Dacă nu, își vor aminti de tine și își vor veni în fire. Acum, însă, depinde de tine dacă mai dorești să păstrezi relațiile cu niște persoane care sunt capabile să-ți servească asemenea 'surprize'… Este posibil să întâlnești și pe cineva de încredere, care nu-și pierde capul la prima întâlnire cu cea mai bună prietenă a ta. De asemenea, sunt și femei care nu simt nevoia să se remarce în detrimentul prietenelor lor. Poate că pentru tine, în acest moment, lecția este să devii mult mai selectivă în alegerea oamenilor apropiați.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii