MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 13:48

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Fosta mea amantă s-a cuplat cu fratele meu”

Distribuie

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt prins la mijloc într-o situație fără ieșire. M-am însurat repede, de la 22 de ani, cu o fată foarte frumoasă, dar cu care nu mă înțeleg exact cum ar trebui în dormitor, și deja au trecut doi ani, nu știu ce-aș mai putea să sper. Acum câteva luni, am întâlnit o femeie de 30 de ani, nu atât de frumoasă, dar care îl are pe vino-ncoa. M-a sedus, m-a ademenit, m-a înnebunit… pe scurt, am făcut dragoste și am devenit amanți. Toate bune și frumoase, până când, printr-o întâmplare nefericită, într-o zi când eram în oraș, ne-am întâlnit cu frate-meu. I-am spus că e o colegă și, din vorbă-n vorbă, au început să flirteze! La câteva săptămâni m-am trezit că se afișează împreună ca un cuplu. I-am cerut socoteală amantei, ea mi-a râs în nas, spunându-mi că oricum eu sunt însurat și că relația ei cu fratele meu nu e treaba mea. Nu știu cât de multe știe fratele meu, dar eu sunt distrus, pentru că acum o cunoaște și nevastă-mea! Mă gândesc cu groază ce s-ar întâmpla dacă o ia frate-meu de nevastă! Nu știu cum să mi-o scot din cap, pentru că deși m-a trădat, eu continui s-o doresc. Te rog, spune-mi ce să fac să am și eu o viață de cuplu normală.

Adela răspunde:

Dragul meu,

Spui că ea te-a ademenit și te-a sedus, prin urmare se pare că la asta se pricepe foarte bine. Mai stai puțin, nu te grăbi cu concluziile. Cum te-a sedus pe tine și pe fratele tău, poate s-o mai facă și cu alții. Pare să fie o seducătoare 'de profesie'. Dacă e atât de pricepută, cum se face că e singură la 30 de ani? Oricare i-ar fi povestea, ceva nu e-n regulă cu ea. Chiar și dacă rămâne cu fatele tău, mai devreme sau mai târziu, când vor începe să scârțâie lucrurile și între ei – pentru că în toate cuplurile bazate pe pasiune și atracție se ajunge la asta, mai devreme sau mai târziu – ce crezi că vor dezbate ei? Aventura cu tine!! Chiar dacă acum tu ești cel trădat și abandonat, mai târziu fratele tău își va da seama că acea femeie n-a fost numai a lui, și că între voi doi chiar a fost ceva. Oricum, treaba lor, tu trebuie să te concentrezi asupra propriei tale vieți acum. O întrebare: de ce ai renunțat să faci lucrurile să meargă între tine și soția ta? În general, nu există nicio femeie care să nu fie cucerită dacă bărbatul ei o ascultă, o ajută și o înțelege. Petrece timp împreună cu ea, mergeți la spectacole, la evenimente, faceți lucruri interesante împreună, descoperiți-vă pasiuni comune. Sunteți încă foarte tineri, vă puteți îndrăgosti unul de celălalt iar și iar, cu condiția să fiți inteligenți și să nu vă îngropați într-o viață de rutină. Te asigur că, dacă vede că ești interesat de ea, soția a ve reveni la sentimente mai bune, iar ție îți ve reveni meritul de a scoate ce e mai bun din ea la capitolul amor.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii