MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2016 23:25

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Îl iubesc, dar nu voi putea să fac dragoste doar o dată pe săptămână”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Numele meu este Mihaela, am 29 de ani și am o relație  de trei ani cu iubitul meu. Noi suntem stabiliți într-o țară unde vremea este mai tot timpul urâtă, iar bărbații de acolo chiar sunt afectați de lucrul ăsta, devenind foarte absenți în viața sexual.

Problema e că și prietenul meu a început să fie așa, menționez – el lucrează în domeniul construcțiilor, vine foarte obosit acasă, iar când vine vorba de intimitatea noastră, ajungem să facem dragoste doar o dată pe săptămână, el motivând că este oboist ori că nu are chef. Specific că el are varsta de 38 de ani.

Problema e că eu chiar sunt mai activă sexual și am discutat cu el despre această problemă, singurul răspuns pe care el mi-l dă este că este obosit ori că nu are chef. Sincer, eu îl iubesc, dar nu voi putea mereu să fac dragoste doar o dată pe săptămână. Dă-mi un sfat, te rog, ce ar trebui să fac sau cum aș putea să fac ca el să mă dorească mai mult? Îți multumesc!

Adela răspunde:

Dragă Mihaela,

Nu trebuie să faci nimic pentru ca soțul tău să te dorească mai mult, el te dorește exact atât cât poate. Oboseala pe care o acuză este de înțeles, dacă spui că muncește în construcții. Însă cu cât îi spui mai mult că tu ai vrea mai des, cu atât el se stresează mai tare și poți obține exact efectul contrar.

În ceea ce privește dorința sexuală, dacă omul nu-și dorește mai mult, nu prea ai ce să faci. Dacă l-ar preocupa acest aspect, ar lua singur afrodiziace și s-ar îngrijora el că nu faceți dragoste mai des. Prin urmare, fii atentă la atitudinea lui în această situație: vrea și el mai mult sau vrea să fie lăsat în pace? Oricum, bărbații se eschivează când aceste discuții nu sunt în favoarea lor. Dacă e cooperant, comandă-i afrodiziace de pe net.

Dacă nu, mă tem că vei avea nevoie de… 'întăriri'. O relație paralelă discretă n-a omorât pe nimeni, cu condiția să nu devină mai importantă decât relația cu soțul tău. Te relaxezi psihic în legătură cu problema și poate – dacă nu se mai simte presat – revine și soțul tău la sentimente mai bune.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii