Mergi direct la conținut »
Bodrum, cea mai animată stațiune turcească. Vacanță cu numai 229 euro! (PUBLICITATE)

Așezat idilic pe coasta turcească a Mării Egee, destul de aproape de insula grecească Kos, orașul Bodrum este recunoscut în lume pentru atmosfera elitară, viața de noapte fulminantă și plajele sale deținătoare de „Blue Flag”.

În ultimii ani, Bodrum a devenit o destinație tot mai tentantă pentru tinerii dinamici, cât și pentru familiile dornice de relaxare într-un ținut pitoresc. În plus, hotelurile moderne, serviciile all inclusive de excepție și numărul mare de obiective turistice, clasează Bodrum în topul celor mai ofertante destinații din lume.

Europa Travel a pregătit Oferte Speciale la pachetele turistice cu destinația Bodrum, ce beneficiază acum de reducerea de 50 euro/persoană pentru orice hotel, valabil pentru plecările din 19 mai și 31 mai! Rezervă acum un sejur de 6 nopți cu autocarul în Bodrum la la tariful special de la numai 229 euro/persoană!

Atracții de neratat din orașul alb al Turciei

Cu o istorie de mai bine de 3000 de ani, Bodrum este locul unde s-a aflat una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Mausoleul din Halicarnas, opera arhitecților Pytheos și Satyros, fiind totodată și orașul natal al marelui Herodos, Părintele Istoriei. Odată ce ai ajuns în Bodrum, mai ales dacă ești dornic să afli poveștile locului, trebuie să pornești în explorarea centrului vechi.

Orașul și zona portului abundă în vestigii arheologice, iar cel mai de seamă monument din Evul Mediu este chiar Castelul Sfântul Petru, cunoscut și sub denumirea de Petronium. Castelul Cavalerilor Ospitalieri era singurul loc de refugiu al creștinilor, din Anatolia, astăzi funcționând aici Muzeul de Arheologie Subacvatică.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Dacă te pierzi pe străzile șerpuitoare ale centrului istoric vei putea descoperi cele mai bune exemple de arhitectură locală: o combinație între stilul elen și cel turcesc, viluțele neo-clasice zugrăvite în alb și albastru îți vor aminti inevitabil de Grecia. Traversează celebra Stradă Turgutreis, în capătul căreia se află impresionanta Poartă Myndos, ultima care a mai rezistat din zidul fortificat care se întindea pe mai bine de 7 km.

Descoperă de ce Bodrum este supranumită „Saint Tropez–ul Turciei”!

Bodrum este o destinație populară pentru relaxare la plajă, sporturi nautice, dar și pentru petreceri exclusiviste. Fie că iei cu asalt cochetele plaje Gumbet, Gumusluk, Yalikavak sau Bitez, cu nisip fin și auriu, că îmblânzești valurile în sesiuni de windsurfing și surfing în popularele Bardakci sau Kadikalesi, aici nu ai timp să te plictisești.

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

Dacă îți place să petreci până în zorii zilei, nu poți rata noaptea turcească, ce îți promite momente de pomină încununate cu spectacole cu săbii, dansuri din buric și muzică tradițională.

Europa Travel îți propune și câteva excursii opționale. Poți aluneca pe cele mai tari tobogane ale celui mai popular parc acvatic din peninsulă, Aqualand, sau să faci o croazieră spre Insula Kos, o perlă grecească din Marea Egee, unde te așteaptă plaje spectaculoase din prundiș.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Sejur Bodrum

Hotel Eken Resort 4* – Gumbet – tarife de la 229 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica.*Reducere 50 euro/persoana, pentru orice hotel, valabil pentru plecarile din 19 mai si 31 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Close
Închide
  Close