Când e bine să plecăm în vacanţă? Elena Bunescu, astrologul Libertăţii, ne spune care e perioada ideală pentru fiecare zodieTAUR 21.04 – 21.05

A doua parte a lunii iunie e foarte potrivită pentru concediu, pentru că vă aduce o stare bună şi vă veţi putea relaxa cu adevărat. Alegeţi destinaţii unde există obiective turistice impresionante. Iulie este ideală pentru odihnă, de această dată în apropierea unei ape, fie ea mică sau mare. O idee bună ar fi să plecaţi cu familia la ţară. În august nu mai e rost de odihnă şi de relaxare. Dacă aţi programat deja vacanţa în această lună, fiţi atenţi cum relaţionaţi cu apropiaţii, mai ales în momentele de stres accentuat!

GEMENI 22.05 – 21.06

Pentru că vă place să fiţi în mişcare, vi se potrivesc circuitele şi croazierele. Iunie este luna perfectă pentru concediu din toate punctele de vedere şi ar fi ideal să plecaţi în străinătate. Dacă alegeţi o vacanţă în iulie, optaţi pentru odihnă şi relaxare. Zona montană şi băile termale sunt cele mai potrivite. August e o lună dificilă şi ar fi bine să nu vă programaţi vacanţa atunci. Mai mult, încercaţi să evitaţi, pe cât posibil, orice fel de deplasare în august, indiferent că e cu maşina personală sau cu alte mijloace de transport.

RAC 22.06 – 22.07

Luaţi-vă concediu în cea de-a doua parte a lunii iunie, pentru că e perioada ideală, mai ales că s-a acumulat oboseală şi asta v-ar putea şubrezi sănătatea! Cel mai bine ar fi să mergeţi la mare şi să petreceţi cât mai mult timp la plajă. Dacă vă luaţi vacanţă în iulie, s-ar putea să nu reuşiţi să vă odihniţi din cauza frământărilor interioare. Însă dacă puteţi să uitaţi de greutăţi, această lună ar putea deveni cea mai frumoasă din an! August aduce mai multe probleme decât ocazii de destindere, aşa că nu este indicată pentru concediu.

LEU 23.07 – 22.08

Ar fi bine să nu vă sacrificaţi vacanţa de dragul carierei. Aveţi nevoie de odihnă şi de relaxare ca de aer. Mergeţi la mare, vizitaţi capitalele europene ori retrageţi- vă pentru câteva zile la ţară. Dacă nu aveţi nimic programat în iunie, luaţi-vă concediu atunci, pentru că s-ar putea ca lunile următoare să nu mai aveţi ocazia s-o faceţi. Iulie este importantă pentru progresul profesional, iar august vine cu nenumărate provocări la serviciu, şi asta ar însemna să plecaţi în concediu – dacă vă încăpăţânaţi s-o faceţi – ducând în spate povara problemelor nerezolvate.

DOCUMENTE. Puști de jucărie de mii de euro cumpărate pentru distracția la muncă a angajaților și bani tocați pe protocol de fostul șef de la Romaero: „Am fost zgârcit”
Recomandări
DOCUMENTE. Puști de jucărie de mii de euro cumpărate pentru distracția la muncă a angajaților și bani tocați pe protocol de fostul șef de la Romaero: „Am fost zgârcit”

FECIOARĂ 23.08 – 22.09

Vă face bine prezenţa apei şi căldura moderată a soarelui. La fel, vizitarea unor obiective turistice cu încărcătură spirituală. Iunie e o lună bună pentru călătorii în afara ţării, dacă asta vă doriţi şi aţi avut grijă să şi planificaţi ceva. Iulie este perioada ideală pentru concediu, mai ales dacă alegeţi să plecaţi cu un grup sau cu rudele. August aduce numeroase complicaţii, posibile probleme de sănătate, situaţii nedorite la serviciu şi alte încurcături care vă pot prinde nepregătiţi. Prin urmare, nici vorbă de vacanţă!

BALANȚĂ 23.09 – 22.10

Când vă alegeţi destinaţia de vacanţă pentru acest an, ţineţi cont de următoarele trei lucruri care v-ar face foarte bine: aerul de munte, plimbările lungi în natură şi vecinătatea unei ape. Ca interval, sunt bune lunile iunie, când un concediu cu familia la ţară ar fi ideal, şi iulie, care e favorabilă deplasărilor în străinătate. Dacă nu aveţi bani de un sejur peste hotare şi rămâneţi acasă, încercaţi să vă odihniţi cât mai mult şi să ieşiţi la distracţie cu prietenii. August aduce numeroase provocări în plan sentimental şi nu numai, aşa că nu e cea mai potrivită lună pentru vacanţă.

Nu doar o poziție strategică. De ce a ajuns Insula Șerpilor ținta unei lupte aprige între Rusia și Ucraina
Recomandări
Nu doar o poziție strategică. De ce a ajuns Insula Șerpilor ținta unei lupte aprige între Rusia și Ucraina

SCORPION 23.10 – 21.11

Un element obligatoriu pentru o vacanţă reuşită este prezenţa unei ape, deoarece aveţi o slăbiciune pentru mări şi oceane. Luna iunie ar fi bună pentru concediu, chiar dacă lăsaţi treburi importante în urmă. Iulie e favorabilă odihnei şi chiar se recomandă să încetiniţi puţin ritmul. Pentru cei mai sensibili e recomandată vizitarea locurilor natale, a casei părinteşti, a rudelor îndrăgite. August nu mai permite odihnă şi relaxare. Chiar dacă veţi reuşi să plecaţi undeva, veţi avea în permanenţă o stare de nelinişte.

SĂGETĂTOR 22.11 – 20.12

La munte sau la mare, în ţară sau în străinătate, nu contează prea mult. Important pentru voi e ca vacanţa să fie palpitantă! Luna iunie este excelentă pentru deplasările de plăcere, iar iulie, ideală pentru odihnă într-un loc calm, reconfortant – un sejur la băi termale, de exemplu. În august nu se recomandă călătoriile, nici excursiile periculoase sau sporturile extreme. Apa nu mai este, în această lună, un element prietenos pentru voi, aşa că ar fi mai bine să vă ţineţi departe de ea.

De ce Piedone nu va plăti niciun fel de daune rudelor celor decedați în incendiul din Colectiv
Recomandări
De ce Piedone nu va plăti niciun fel de daune rudelor celor decedați în incendiul din Colectiv

CAPRICORN 21.12 – 20.01

Vi se potriveşte orice fel de vacanţă care presupune apropiere de natură, linişte şi o oarecare izolare de oameni. Iunie, deşi se anunţă aglomerată la serviciu şi v-ar putea aduce şi unele probleme de sănătate, e cea mai potrivită pentru concediu. Iulie vine cu dificultăţi în cuplu, aşa că un concediu atunci ar fi potrivit pentru a repara eventuale fisuri în relaţie. Luna august nu e recomandată pentru concediu. Evitaţi deplasările, nu cheltuiţi prea mult şi feriţi-vă de soare, pentru că nu vă este prieten în această lună!

VĂRSĂTOR 21.01 – 20.02

Pentru un concediu reuşit, aveţi nevoie de prezenţa celor mai buni prieteni, de căldură sufletească şi de comunicare. Iunie e o lună foarte potrivită pentru călătorii. În iulie aţi putea avea probleme de sănătate, iar dacă vă luaţi vacanţă atunci, profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni şi a face o cură de detoxifiere. Un sejur la mare este ideal, cu condiţia să vă feriţi de umezeală şi de temperaturi scăzute. August nu e recomandată ca lună de concediu, mai ales dacă aţi plănuit să-l petreceţi cu persoana iubită, pentru că v-aţi putea certa îngrozitor.

PEŞTI 21.02 – 20.03

Vacanţa ideală pentru voi înseamnă somn de voie, mâncare bună şi momente frumoase în compania fiinţei iubite. Iunie este, mai ales în a doua jumătate, potrivită pentru o vacanţă în familie, iar iulie, pentru un concediu în doi. Deplasările sunt favorizate în iulie, când veţi putea merge în străinătate fără să aveţi parte de experienţe neplăcute. Dacă vă luaţi concediu în august, alegeţi un sejur liniştit, departe de aglomeraţie. Unii dintre voi s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate şi odihna le va prinde bine.

Luna august nu e bună pentru concedii! Iată de ce:

În august se împlineşte pe cer un aspect rar, pe care astrologii îl numesc Cruce cosmică. De această dată, Crucea cosmică se produce pe semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn. Asta poate provoca tensiuni în relaţiile interumane sau conflicte în diverse domenii de viaţă. Acestea devin o sursă de stres care poate afecta calitatea vacanţelor. De aceea, august nu e o lună bună pentru concedii.
Iată cum vor fi influenţate zodiile de Crucea cosmică:
• Berbecii – probleme personale, frământări, complicaţii în cuplu şi conflicte;
• Taurii – pot fi afectaţi pe sectorul sănătate, dacă s-au neglijat şi au acumulat toxine. În plus, le sare ţandăra uşor;
• Gemenii pot avea complicaţii legate de bani, de averea familiei sau de împrumuturile făcute fără o analiză corectă;
• Racii pot traversa o perioadă de conflicte cu partenerul, cu familia din care provin şi pot avea probleme legate de carieră, de drumul lor în viaţă;
• Leii sunt vizaţi pe sectorul sănătăţii, în special cei care muncesc fără măsură şi nu acordă atenţie alimentaţiei;
• Fecioarele trec printr-o perioadă dificilă în relaţia cu cei dragi, dar pot să apară complicaţii şi încurcături şi în alte domenii de viaţă;
• Balanţele reiau, fără să-şi dea seama, conflictele din primăvară cu partenerul de cuplu, dar şi cu superiorii lor sau cu membrii familiei;
• Scorpionii pot avea probleme de sănătate care să necesite un tratament prelungit;
• Săgetătorii se pot trezi cu probleme financiare, mai ales cei care nu au fost cumpătaţi şi nu au economisit nimic;
• Capricornii vor trebui să facă faţă din nou unui context profesional tensionat, dar şi unor conflicte în cuplu sau unor probleme de familie;
• Vărsătorii pot avea probleme de sănătate, dar şi unele legate de deplasări, care nu sunt recomandate;
• Peştii se confruntă cu o stare de nemulţumire legată de bani, de ritmul cheltuielilor sau de pretenţiile familiei, iar în relaţiile interumane pot apărea surprize neplăcute.
Dacă nu vă este indiferent ce vă rezervă astrele, trimiteţi un e-mail la [email protected] sau o scrisoare pe adresa redacţiei Libertatea (bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti), precizând numele, data completă a naşterii (anul, luna, ziua, ora cât mai exactă şi localitatea). Menţionaţi pe plic “pentru Elena Bunescu, astrologul Libertăţii”. Răspunsul îl veţi găsi în Libertatea de duminică şi în pagina specială de horoscop din ghidul Libertatea de weekend

Urmărește-ne pe Google News
Cine este soția lui Dan Petrescu, are 46 de ani și arată superb. Adriana postează mereu imagini din sala de forță
GSP.RO
Cine este soția lui Dan Petrescu, are 46 de ani și arată superb. Adriana postează mereu imagini din sala de forță
Andra, mesaj SURPRIZĂ de la soacră. A ținut să facă ASTA public, după zvonurile de divorț
Playtech.ro
Andra, mesaj SURPRIZĂ de la soacră. A ținut să facă ASTA public, după zvonurile de divorț
Momentul în care două blindate ale armatei ruse explodează la distanţă de 7 secunde. Ambele au comis fix aceeaşi greşeală
Observatornews.ro
Momentul în care două blindate ale armatei ruse explodează la distanţă de 7 secunde. Ambele au comis fix aceeaşi greşeală
Horoscop 17 mai 2022. Vărsătorii au suficiente informații pentru a lua cele mai bune decizii, dar cu un pic de considerație
HOROSCOP
Horoscop 17 mai 2022. Vărsătorii au suficiente informații pentru a lua cele mai bune decizii, dar cu un pic de considerație
Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plătește ea pe mine!”
Știrileprotv.ro
Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plătește ea pe mine!”
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa în Ucraina: "S-a ocupat personal"
Orangesport.ro
Ucraineanul devenit inamicul nr. 1! Ce a făcut cu 3 rusoaice aflate în grija sa în Ucraina: "S-a ocupat personal"
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“