De Denisa Macovei,

Preparations for the easing of the restrictions, at the Western Wall, in Jerusalem’s Old City, as PM Netanyahu yesterday announced that the regulations previously having been taken to prevent the spread of the Coronavirus, are being eased. May 05, 2020. Photo by Olivier Fitoussi/FLASH90 *** Local Caption *** כותל מרחק ירושלים קורונה

Vizitarea obiectivelor turistice se face acum în condiții de distanțare socială

Principalele obiective turistice aflate în aer liber au fost pregătite pentru vizitarea în condiții de distanțare socială. La Zidul Plângerii au fost montați parapeți care să garanteze siguranța vizitatorilor. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice. Plajele sunt deschise sub rezerva respectării distanțării sociale de minim 2 metri.

Parcurile Naționale au raportat peste 10.000 de vizitatori în primul weekend de deschidere

Autoritatea care administrează Parcurile Naționale din Israel a anunțat deschiderea anumitor parcuri naturale și a unor complexuri turistice cum este și situl arheologic de la Caesareea, începând cu data de 3 mai. Schimbarea majoră a ultimelor două luni a fost introducerea de urgență a unui sistem de rezervare a biletelor exclusiv online. Acesta permite limitarea numărului vizitatorilor într-un anumit interval orar și un mai bun control al persoanelor care vizitează siturile. În primul weekend de activitate au fost raportați 10.000 de turiști și peste 50.000 de bilete online au fost achiziționate pentru perioada imediat următoare.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Hotelurile din Israel se pregătesc să primească turiști

Oficialii Isrotel, unul dintre cele mai importante lanțuri hoteliere din Israel, au declarat că vor suplimenta personalul desemnat pentru curățenie și pun accentul pe dezinfectarea temeinică a camerelor, spațiilor publice din incinta hotelurilor, cum ar fi recepția, sălile de conferință, sălile de fitness ori restaurantele, dar și a zonele care sunt de fel atinse de un număr ridicat de persoane: butoanele lifturilor, clanțele, balustradele, întrerupătoarele, aparatele de fitness etc. “Au fost înlocuite o parte dintre produsele de curățenie și dezinfecție cu altele create special împotriva acestui nou tip de virus și am montat filtre de aer cu o performanță crescută pentru toate sistemele de ventilație din hoteluri”, a declarat Lior Raviv, CEO Isrotel. 

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Hotelierii israelieni caută să profite de condițiile climatice prietenoase, astfel că au amenajat în grădini sau în barurile de tip rooftop, locuri de luat masa, păstrând distanțele recomandate de OMS. “Ținem în permanență legătura cu toate părțile implicate în rejuvenarea turismului și căutăm împreună cele mai bune variante fără a face nici un fel de compromis cu privire la siguranța și sănătatea turiștilor sau a personalului din industrie”, a declarat Ksenia Kobyakov, Director pentru dezvoltarea de noi piețe, în cadrul Ministerului Turismului din Israel.

Aeroportul Internațional Ben Gurion va relua operarea zborurilor începând cu luna iunie

Referitor la deschiderea granițelor și repornirea turismului internațional, sunt discuții pentru redeschiderea zborurilor internaționale începând cu luna iunie. Mai mult, autoritățile din Israel au declarat că există planuri pentru crearea unui program-pilot de zboruri voluntare spre anumite destinații din Europa pentru a confirma redeschiderea zborurilor în siguranță.

Citeşte şi:

Trei plaje din Franţa se reînchid, pentru că oamenii au “comportament necivilizat” şi nu respectă regulile

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea de 4 luni, dar nu vrea un alt bărbat în viața ei. „Depresia îți provoacă astfel de momente”

Octavian Strunilă s-a mobilizat pe perioada pandemiei. “Nu aș fi făcut asta, dacă nu aș fi avut întrebarea dacă eu mai am cu ce trăi la toamnă”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.