Mergi direct la conținut »

Festivalul Internațional al Statuilor Vivante, organizat în aceste zile de către Teatrul Masca din București, a ajuns la a IX-a ediție. Bucureștenii care trec astăzi și mâine seară prin parcul Herăstrău pot admira actori care întruchipează, printre altele, statuile unor personalități precum Johann Strauss, Louis Vuitton, Edith Piaf, Giuseppe Verdi , Isaac Newton, Galileo Galilei, Sherlock Holmes sau Charlie Chaplin.

De Adrian Ilie,

Festivalul care a început vineri și se va încheia luni seara a programat 45 de spectacole de statui vivante, variate din punct de vedere stilistic și ofertante pentru toate categoriile de vârstă.

”Astronauți, personalități istorice, zei cunoscuți ai antichității și zei noi care vor să vă arate puterile lor, personaje de benzi desenate și eroi din ultimele filme de la Hollywood, statui care vă vor povesti istoria dansului din Egiptul antic și până în prezent”, transmit cei de la Teatrul Masca.

Ediția de anul acesta a adus invitați din Spania, Portugalia, Serbia, Israel, Austria, Anglia și SUA.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește și:Bogătașii Franței nu au dat banii promiși pentru reconstrucția Notre Dame. Doar 10% din donațiile anunțate au fost virate

Close
Închide
  Close