Mergi direct la conținut »
Singura fotografie din România postată pe contul său de Asaf Avidan, după concertul de la București, aparține unui jurnalist Libertatea
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Singura fotografie din România postată pe contul său de Asaf Avidan, după concertul de la București, aparține unui jurnalist Libertatea

Singura fotografie din România postată pe contul său de Asaf Avidan, după concertul de la București, aparține unui jurnalist Libertatea

După concertul pe care l-a susținut la Balkanik Festival, primul din turneul său european, cunoscutul muzician Asaf Avidan a ținut să posteze pe contul oficial de Instagram și Facebook o fotografie de la București. Dar aceasta nu-l arată pe interpret pe scenă, așa cum și-a obișnuit publicul, ci prezintă un cuplu de fani români!

De Petre Dobrescu,

Cei doi tineri apar în imagine îmbrățișați, iar o mână îi mângâie tinerei chipul. Fotografia a fost realizată de jurnalistul Libertatea Florin Ghioca și a devenit în scurt timp virală pe pagina artistului israelian, strângând câteva mii de like-uri. „Oameni simțind. În urmă cu câteva nopți, la concertul din România. Le mulțumesc lor și tuturor celor care au curajul să simtă alături de mine, în concertele mele. Apreciez enorm!”, a scris Asaf Avidan pe pagina sa.

Asaf Avidan a postat pe Instagram o fotografie a unui jurnalist român

Asaf Avidan a postat pe Instagram o fotografie a jurnalistului Libertatea Florin Ghioca

„Mă bucur foarte mult că Asaf Avidan a decis să marcheze prezența sa atât de apreciată de public la Balkanik prin această fotografie pe care am făcut-o în timpul concertului său. Cei din echipa lui au văzut imaginea, le-a plăcut foarte mult, i-au arătat-o și m-au rugat să i-o trimit. Mi-a zis după concert că o va folosi la un moment dat, dar nu am știut când și unde o va publica. Sper să îi găsim pe cei doi tineri din imagine, m-aș bucura să le ofer această fotografie înrămată și, de ce nu, cu autograf de la Asaf!”, ne-a mărturisit Florin.

Asaf Avidan și-a început la București turneul său european, iar acest fapt nu a scăpat nesubliniat de superstarul israelian. „Am decis că anul următor voi face o pauză. Îmi iau un an sabatic, în care să stau acasă și să încerc să mă regăsesc. Nici nu știți ce mult înseamnă acest moment! Este un moment incredibil, pentru că am venit direct de acasă, din vacanță, special pentru acest concert și am să mă întorc acasă”, a declarat Asaf Avidan pe scenă la Balkanik Festival. Iar seara a continuat, cu mii de voci cântând în cor celebrul refren „One day baby, well be old” și cu multe emoții, atât pe scenă, cât și în public. La final, Asaf Avidan le-a mulțumit „din adâncul sufletului” celor care l-au primit cu multă căldură.

Balkanik Festival s-a desfășurat în perioada 7-9 septembrie și a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de world music din Europa, apreciat internațional de reviste de specialitate precum Songlines sau Folker, primind EFFE Label – Remarkable Festival pentru al treilea an consecutiv. Special pentru a participa la festival au venit persoane din Australia, Statele Unite, Asia și din întreaga Europă iar de la an la an, numărul străinilor care călătoresc la București pentru a participa la Balkanik Festival este tot mai mare. Ediția a opta i-a adus la București, printre alții, pe Yasmin Levy, Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, Kroke sau Light in Babylon.

Public la concertul Asaf Avidan FOTO: Florin Ghioca

Fotografia care a făcut înconjurul lumii pe contul lui Asaf Avidan FOTO: Florin Ghioca


 
 
Close
Close
Închide