Mergi direct la conținut »
Horoscop 17 septembrie 2019. Fecioarele sunt încărcate de griji
Horoscop Libertatea > Lifestyle

Horoscop 17 septembrie 2019. Fecioarele sunt încărcate de griji

Horoscop 17 septembrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 17 septembrie 2019 – Berbec:

Ai parte de o zi specială, care te invită la eforturi sincere pentru a păstra sau a regăsi armonia din relația de cuplu, cum știi tu mai bine.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Taur:

Ar fi bine să nu te blochezi pe latura neplăcută a unor relații, cum ar fi cele de la muncă. Există și o parte bună, iar astăzi o vei putea vedea mai ușor.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Gemeni:


Ești prins într-o situație care te depășește, nu o poți controla și probabil că asta te descurajează. Este important să îți recunoști neputința și să nu exagerezi dezavantajele.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Rac:

Ai ceva de învățat dintr-o experiență mai puțin plăcută a unui membru al familiei sau din existența unuia dintre superiorii tăi, către care privești cu admirație și nu numai.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Leu:

Din apropiere vine o invitație sau o simplă discuție care te va ajuta să îți clarifici anumite probleme interioare. Este important să ceri ajutor, dacă vezi că te încurci și mai mult.

Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

Horoscop 17 septembrie 2019 – Fecioară:

Ai ocazia de a vedea ce efecte au acele momente de exagerare a unor grji. Nu mai poți scăpa de ele, nici măcar acum când nu mai au vreo bază.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Balanță:
Te pregătești pentru etapa următoare a unei relații importante și pe cât de entuziast ești, pe atât de îngrijorat. Sunt doar emoțiile dinaintea unui nou început.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Scorpion:
Dintr-o situație încurcată de la serviciu vei avea ocazia să înțelegi multe, de exemplu cum poți deveni mai diplomat și nu doar prin vorbe bine alese.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Săgetător:
Poate credeai că nu mai ai ce învăța despre dragoste și efectele ei în viața ta. Astăzi vei avea ocazia că ești departe de asta și că e foarte bine așa.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Capricorn:

Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
Recomandări
Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
 

Un apropiat, cel mai probabil un membru al familiei, te poate ajuta să descoperi ce sentimente puternice vă țin împreună și vă ajută să treceți peste probleme.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Vărsător:

Ai șansa de a prinde din zbor informații care te vor ajuta să dezlegi acele noduri interioare care ți-au adus destulă suferință în ultima perioadă.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Pești:

Ar fi bine să recunoști cât de mult contează ceea ce dăruiești și că banii nu sunt, întotdeauna, cel mai bun mijloc de a-ți exprima sentimentele.

Close
Închide
  Close