MENIU CAUTĂ

Horoscop, duminică, 29 iulie 2018. Scorpionii caută să se afirme, să-și impună voința

Distribuie

Horoscop 29 iulie 2018. Scorpionii caută să se afirme, să-și impună voința

Horoscop 29 iulie 2018 - Berbec

Ai parte de o zi cu totul specială, în care vei putea reveni la sentimentele adevărate față de cei dragi, cele care v-au adus împreună și v-au menținut aproape.

Horoscop 29 iulie 2018 – Taur

Este necesară o schimbare de atitudine față de întreaga familie, cu toată problematica ei. De la excesul de autoritate ai putea trece la o prietenie sinceră cu toți și vei vedea rezultate bune în foarte scurt timp.

Horoscop 29 iulie 2018 – Gemeni

Ai o ocazie de aur, aceea de a ajunge la un alt fel de relații cu cei din anturajul apropiat, unele care să te ajute să te pui în valoare și să le permită și lor să se simtă apreciați.

Horoscop 29 iulie 2018 – Rac

Cauți unități de măsură pentru valoarea proprie și te mulțumești cu unele care nu o reflectă cu adevărat, cum ar fi banii sau bunurile materiale.

Horoscop 29 iulie 2018 – Leu

Ești în elementul tău astăzi, dar mai e nevoie și de stabilirea unor relații frumoase și corecte cu ceilalți, ca să fii pe deplin împăcat cu situația.

Horoscop 29 iulie 2018 – Fecioară

Este important să ții cont de aprecierile celorlalți, dar acestea nu ar trebui să înlocuiască propriul sistem de valori pe care l-ai respectat întotdeauna, într-o mai mare sau mai mică măsură.

Horoscop 29 iulie 2018 – Balanță

Poți descoperi, cu mare bucurie, că realizările pe care le dorești sunt mult mai ușor de atins, fără eforturi speciale, doar prin recunoașterea unor calități pe care le ai deja.

Horoscop 29 iulie 2018 – Scorpion

Cauți să te afirmi, să îți impui voința, crezând că numai așa vei ajunge să fii respectat pe măsura valorii tale. Din păcate, această metodă nu duce la rezultatul dorit de tine.

Horoscop 29 iulie 2018 – Săgetător

Gândul tău zboară mai departe decât de obicei, către alți oameni, alte preocupări care să te ajute să te apropii de potențialul tău real, pe care îl intuiești deja.

Horoscop 29 iulie 2018 – Capricorn

Astăzi e ziua cea mai potrivită pentru a lua o decizie legată de locul și rolul pe care vrei să le ocupi în viața celorlalți, în special în problemele de administrare a resurselor.

Horoscop 29 iulie 2018 – Vărsător

Ești în fața unei alegeri pe care nu o poți ocoli și nici amâna, ca până acum. Trebuie să decizi cum vei relaționa cu ceilalți de acum înainte: ca până acum sau vei schimba ceva?

Horoscop 29 iulie 2018 – Pești

Cei din jur își întorc privirile spre tine când dau de greu și asta înseamnă că ai dovedit deja că ești capabil să le oferi un ajutor real, să fii un sprijin autentic pentru ei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii