MENIU CAUTĂ

Horoscop, joi, 30 august 2018. Capricornii complică lucrurile în familie

Distribuie

Horoscop 30 august 2018. Capricornii complică lucrurile în familie

Horoscop 30 august 2018 - Berbec

Poți face greșeli penibile față de cei din jur, din cauza vitezei cu care vrei să te exprimi. Cei dragi vor fi mai bine protejați de aceste derapaje, dar nu total.

Horoscop 30 august 2018 – Taur

Ar fi de dorit să eviți orice încercare de a le impune ceva apropiaților, pentru că există riscul să dărâmi și ceea ce ai construit, cu mari eforturi, până acum.

Horoscop 30 august 2018 – Gemeni

Ai de ales între a spune tot ce îți trece prin minte și a face o selecție, ca să nu superi pe nimeni. Chiar și așa, tot se vor supăra unii, dar este alegerea lor.

Horoscop 30 august 2018 – Rac

Poți ajunge fără prea mari eforturi la rezolvarea unei probleme financiare, cu ajutorul unui superior. Este important să apreciezi ceea ce primești, chiar dacă ești convins că ți se cuvine.

Horoscop 30 august 2018 – Leu

Graba, de orice fel ar fi, poate strica totul astăzi, inclusiv conversațiile simple, de zi cu zi. Știi foarte bine care e soluția pentru a căpăta mai multă răbdare.

Horoscop 30 august 2018 – Fecioară

Este un moment bun pentru a te baza pe calitățile cunoscute și recunoscute de cei din jur. Cea mai importantă dintre ele este puterea ta de a ajuta necondiționat.

Horoscop 30 august 2018 – Balanță

Un prieten te va ajuta, vrând, nevrând, să clarifici o problemă de cuplu, printr-o conversație deșteaptă sau, pur și simplu, prin exemplul pe care ți-l oferă.

Horoscop 30 august 2018 – Scorpion

Cauți rezolvare pentru o problemă de sănătate sau una de serviciu, dar faci acest lucru din postura celui care crede că știe deja răspunsul la orice întrebare.

Horoscop 30 august 2018 – Săgetător

Ești inspirat și dornic să faci ceva frumos, sub influența unei stări speciale. Este un moment bun pentru a creiona schimbări în viața ta.

Horoscop 30 august 2018 – Capricorn

Convingerea ta neclintită că pacea va veni în familie doar dacă toți vor accepta dorințele tale va duce la complicații pe care nu ți le dorești.

Horoscop 30 august 2018 – Vărsător

Găsești rapid câte un vinovat sau mai mulți pentru fiecare dintre problemele de care nu îți face plăcere să te ocupi și ai senzația că asta înseamnă să îți faci dreptate.

Horoscop 30 august 2018 – Pești

Poți ajunge la o atitudine mai cuminte în legătură cu cheltuielile, pentru că știi cât de utilă ți-ar fi o schimbare în această problemă.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii