MENIU CAUTĂ

Horoscop, vineri, 7 septembrie 2018. Peștii își văd de-ale lor, cu calm și concentrare

Distribuie

Horoscop 7 septembrie 2018. Peștii își văd de-ale lor, cu calm și concentrare

Horoscop 7 septembrie 2018 - Berbec

Ziua vine cu un amestec interesant de tendințe, din care vei alege ceea ce ți se potrivește, ceea ce este pe lungimea ta de undă.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Taur

Cel mai probabil, ai sperat ca măcar astăzi să reușești să ajungi la acei oameni care te pot asigura că situația va evolua și în avantajul tău…

Horoscop 7 septembrie 2018 – Gemeni

Ai parte de o zi cu bune și cu rele, o ocazie pentru tine să alegi ce dorești, ce corespunde nevoilor tale reale. Faci pace cu apropiații sau, din contră, pornești la război.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Rac

Ceea ce organizezi tu iese bine, ceea ce lași în seama altora, nu prea. Există riscul să ajungi la concluzia că trebuie să te ocupi tu de toate, dar nu e nevoie să fie chiar așa.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Leu

Există beneficii pe care le poți descoperi abia acum, în legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Este important să îți cunoști limitele și să le respecți.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Fecioară

Chiar dacă există riscul să dai peste obstacole pe care le ridică apropiații, nu are rost să intri în conflict cu aceștia. O abordare constructivă se va dovedi cea mai bună alegere.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Balanță

S-ar putea să observi că există o tensiune care crește de la un moment la altul și să nu știi ce să faci ca să-i pui stavilă. Nu e nevoie să o oprești, trebuie doar să o ignori.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Scorpion

Dai peste oameni mai căpoși decât tine și te întrebi de unde au apărut. Erau acolo dintotdeauna, însă acum a venit momentul lor să se afirme.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Săgetător

Există riscul să exagerezi impactul unor decizii legate de planul profesional asupra familiei. Mai bine te consulți cu cei vizați, ca să afli ce părere au, decât să faci presupuneri.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Capricorn

Poate fi o zi dificilă, în care obstacolele pe care ți le ridici singur în cale să fie mai greu de trecut decât cele ridicate de alții. În loc să începi un război, pe mai multe planuri, mai bine încerci să faci pace.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Vărsător

Este foarte important să știi exact ce vrei și să pui la bătaie resursele personale pentru a ajunge acolo. Dacă aștepți ajutoare, s-ar putea să rămâi cu așteptatul.

Horoscop 7 septembrie 2018 – Pești

Îți vezi de-ale tale, poate pentru prima data în această săptămână, cu maximă concentrare și calm. Turbulențele nu vor întârzia să apară, dar poți scăpa de ele, dacă… zbori mai sus.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii