MENIU CAUTĂ

Horoscop, sâmbătă, 8 septembrie 2018. Fecioarele au probleme de sănătate

Distribuie

Horoscop 8 septembrie 2018. Fecioarele au probleme de sănătate

Horoscop 8 septembrie 2018 - Berbec

Ai în față o zi cu adevărat dificilă, în care vei avea nevoie de toate rezervele de calm și bunăvoință pe care le ai. Cele mai multe provocări pot veni de la rude și prieteni.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Taur

Ești tentat să desconsideri tot ce ai primit în semn de recunoaștere a calităților și muncii tale de până acum. Este o zi în care te poți păcăli singur.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Gemeni

Rar sau chiar foarte rar te întâlnești cu situații atât de încurcate și de supărătoare precum cele de astăzi! E simplu să îți dai seama că și reacțiile tale trebuie să fie unele speciale…

Horoscop 8 septembrie 2018 – Rac

Este deosebit de important să eviți orice discuție despre patrimoniu, bunuri comune cu familia sau oricare alte resurse. Toate aceste vor sfârși în conflicte acute.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Leu

Poate fi o zi deosebit de dificilă în cuplu sau orice alt parteneriat. Chiar dacă ai impresia că ai dreptate sau că trebuie să te impui, nu vei câștiga nimic așa.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Fecioară

Se pot acutiza unele dintre problemele de sănătate, dar nu din senin, ci din cauza unor tensiuni, cum ar fi cele generate de certurile cu apropiații.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Balanță

Pot să apară probleme mai puțin obișnuite în relațiile cu cei dragi, dar trebuie să știi că totul pornește de la o minciună, o concluzie greșită sau o intenție ascunsă.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Scorpion

Se poate stârni o adevărată furtună în familie din cauza unor hotărâri de-ale tale sau a amânării unor decizii care erau necesare.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Săgetător

Ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu cei din anturajul apropiat sau cu partenerul de cuplu. Mai bine cauți ceva frumos de făcut și îi inviți pe ceilalți să ți se alăture.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Capricorn

Poate ar trebui să ieși puțin din logica aceea imbatabilă a ta, care îți dă întotdeauna dreptate. Orice pas în afară pe care îl faci îți va fi de mare folos.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Vărsător

Este posibil să ai o zi grea, să fii nevoit să te confrunți cu oameni dificili și cu situații pe care ai încercat să le ocolești mult timp.

Horoscop 8 septembrie 2018 – Pești

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îi lași pe cei din jur cu ale lor, fără să îi critici sau să îi judeci în vreun fel. Nu e momentul pentru a îndrepta pe nimeni.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii