Încep să conteze foarte mult dorințele personale, mai mult decât până acum, iar asta poate duce la conflicte majore cu toți cei care contează în viața ta.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Taur

Ești tentat de noi asocieri, parteneriate, colaborări, dar trebuie să știi că lucrurile pe care le începi acum nu au o bază solidă, pentru că se construiesc pornind de la un interes egoist.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Gemeni

Interesul tău principal se poate schimba, într-un sens bun, pentru că te vei implica mai mult în păstrarea stării de sănătate sau în recuperarea ei.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Rac

Sentimentele devin surse de inspirație pentru tine, pe baza lor vei lua decizii în perioada următoare. Orice faptă bună dezinteresată va fi foarte apreciată.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Leu

Poți descoperi, începând de azi, multe secrete bine ascunse din trecutul familiei, unele care pot explica probleme de-ale tale sau de-ale unui apropiat.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Fecioară

Te întorci către cei din anturajul apropiat, pentru că îți dai seama că ai nevoie de ei. Și ei au nevoie de tine, așa că certurile, într-un astfel de context, nu favorizează pe nimeni.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Balanță

Sporește interesul pentru tot ce este legat de resurse, în special cele financiare. Ești tentat să crezi că te poți descurca singur, dar cooperarea este o soluție mai bună.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Scorpion

Începi să te simți mai bine în propria piele, dar asta poate însemna și o creștere a orgoliului. Orice asociere, în aceste condiții, va fi mult mai dificilă.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Săgetător

Începe o perioadă în care, deși nu vei putea controla mare lucru, te vei bucura de anumite avantaje, oferite de persoane care îți doresc binele.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Capricorn

Este posibil să începi să te apropii de oameni cu preocupări foarte diferite de-ale tale sau chiar opuse. Vei avea de câștigat, dacă vei trata cu respect ceea ce descoperi acum.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Vărsător

Te preocupă o problemă legată de muncă, te întrebi dacă să faci sau nu un pas înainte. Răspunsul bun este cel care te face să te simți ușurat de o povară inutilă.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Pești

Ești pregătit pentru experiențe noi, intense, poate chiar departe de locul în care te afli acum. Întrebarea este: ce faci cu ceea ce lași în urmă și ai vrea să păstrezi?


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv
GSP.RO

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi
HOROSCOP

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi