Horoscop săptămânal Gemeni – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, stare interioară bună datorată Lunii în tranzit prin semnul lor zodiacal natal. Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent existențial pe sectorul casei a II-a a banilor.

Nota generală va fi de economie, de prudență ori de spaima de a nu rămâne fără bani într-un viitor apropiat. Totuși, aceste reticențe se vor atenua din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c., oferindu-le prilejul de a economisi. La începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie, și va da aceleiași case, care patronează câștigurile obținute din muncă proprie, un avânt sau un temei real.

Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară. Ea ar putea marca o situație care să schimbe datele problemei sau să-i oblige pe nativi să-și schimbe stilul de viață și de abordare a unor proiecte care presupun cheltuieli substanțiale.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, Gemenii vor avea tendința de a vorbi răspicat, de a fi categorici și chiar ostili în fața oricui ar încerca să-i corecteze, să-i îndrume sau să-i sfătuiască, mai ales dacă aceste sugestii vor veni din partea unor persoane cu un statut superior lor în anumite privințe (de vârstă, dacă sunt tineri, de autoritate, dacă va fi vorba de părinți, de competență, dacă va fi vorba de profesori sau specialiști).

Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, context mai puțin confortabil pe relația nativilor cu unul sau mai mulți membri de familie, condiționări exterioare în privința unor decizii personale care ar putea avea efecte colaterale asupra părinților sau rudelor.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI