MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 21:00

Horoscop marți, 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată

Distribuie

Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată 

Horoscop 21 august 2018 – Berbec

Ești tentat să te refugiezi în spatele unei măști reci care are rolul de a ține la distanță pe toată lumea, mai ales pe cei care ți-ar putea cere câte ceva.

Horoscop 21 august 2018 – Taur

Găsești rapid argumente ca să nu mai acorzi încredere unor oameni care chiar se pricep la ce fac și te-ar putea ajuta. Pentru asta, însă, este necesar să cooperezi cu ei.

Horoscop 21 august 2018 – Gemeni

Aștepți un semn de la ceilalți, ca să nu îți mai ascunzi sentimentele frumoase. Ai impresia că așa te protejezi, dar este o păcăleală dureroasă.

Horoscop 21 august 2018 – Rac

Te închizi în tine, acolo unde speri să nu ajungă răutățile celorlalți. Problema e că te aștepți să apară aceste răutăți și din acest motiv vei ajunge la concluzii eronate.

Horoscop 21 august 2018 – Leu

Munca este o adevărată povară pentru tine, poate și pentru că nu primești ajutorul pe care îl așteptai de la colaboratori sau chiar de la parteneri.

Horoscop 21 august 2018 – Fecioară

Este o zi delicată, care ar trebui luată ca atare. Problema principală vine de la interpretarea greșită a unor atitudini ale celor dragi.

Horoscop 21 august 2018 – Balanță

Se poate instala o atmosferă rece în familie, deși tu așteptai o rază de soare din această direcție. Dacă chiar crezi că este necesară, poți fi tu cel care o face să apară.

Horoscop 21 august 2018 – Scorpion

Alegi să nu spui ce simți, ce te frământă, aștepți ca cei din jur să își dea seama și să se implice în rezolvarea problemelor tale. Pretențiile tale sunt puțin cam mari.

Horoscop 21 august 2018 – Săgetător

Te preocupă veniturile, resursele de orice fel, alimentația și starea de sănătate care trebuie protejată, chiar renunțând la anumite obligații profesionale.

Horoscop 21 august 2018 – Capricorn

Poți fi principalul factor de armonie sau de dezbinare pentru propria familie. Contează foarte mult ce spui, cui te adresezi și, mai ales, cum.

Horoscop 21 august 2018 – Vărsător

Există riscul să te lași cuprins de pesimism, ca o formă de pedeapsă pe care o alegi ca să te mustri pentru anumite exagerări pe care le observi mai bine astăzi.

Horoscop 21 august 2018 – Pești

Un singur moment de optimism te poate ajuta să te revigorezi și să îți schimbi dispoziția mohorâtă. Așa vei vedea și că optimismul poate fi o alegere personală.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Comentarii