Horoscop săptămânal Pești – 30 mai – 5 iunie 2020

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, abordări pragmatice pe tema unui contract, a unei colaborări, a unei activități profitabile. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, tendința de a se calma în fața unei furtuni bănești (nereguli, abuzuri, incorectitudine, amânări, rezoluții nefavorabile, momente de cumpănă financiară personală sau a locului de muncă însuși, care se vor reflecta în viața lor), efort îndreptat spre soluții practice sau spre abordări diplomatice.

Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, univers de trăiri și sentimente care pot fi, pentru cei născuți în zodia Peștilor, și doar pentru ei, armonice, interesante sau profitabile prin stările interioare speciale pe care le pot spori: sensibilitate, creativitate, capacitate de exprimare și interpretare artistică, fantezie, originalitate.

Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, moment special (un progres, o afirmare, o reglementare) pentru statutul unei persoane publice provocat de Luna Plină în Săgetător din seara de 5 iunie, care poate marca începutul unei schimbări în planul carierei sau al succesului și al notabilității.

Ceea se va petrece, în preajma acestui moment, se va dezvolta și se va consolida începând din 4 iunie, când axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a plasat din 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător, până pe 23 decembrie 2021, astfel: Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, dând caselor a IV-a și a X-a o vocație de destin.

Atenție, totuși, la ziua de 5 iunie, când niște ipostaze astrale la grad perfect, versatile și riscante îi pot aduce pe unii nativi în ipostaze limită sau în situația de a lua decizii dificile prin renunțări și sacrificii pe fondul unor presiuni socio-profesionale.

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI