Horoscop săptămânal Scorpion – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, univers afectiv trăit cu intensitate; nativii vor avea dorința de “a trăi din plin”, de a se bucura de toate plăcerile materiale sau spirituale la care aspiră de mult timp sau de care au fost privați un timp.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, relațiile de muncă nu sunt bine aspectate. Teoretic, sunt posibile și conflicte interumane dar și evenimente care implică statutul instituției înseși care, prin reflex, să-i privească și pe ei. Unele măsuri vor fi nejustificate, abuzive și, probabil că, peste câteva luni, ele vor putea fi corectate. Alteori însă, la locul de muncă, superiorii pot decide măsuri drastice definitive.

Aspectul este în derulare și, în aceste zile, ar putea fi vorba doar de zvonuri sau de consultări pe respectivele soluții propuse; indiferent de situație, cei născuți în Scorpion vor fi alarmați și pentru prezentul, și pentru viitorul lor salarial și profesional. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, posibile ciocniri de interese între nativi și partenerii lor de viață, de contract, de proiect, ori între ei și rivali, părți ostile într-un proces litigiu, anchetă, cercetare, etc.

La bază, este vorba de un interes material, de un mod de a acționa ciudat și de multă tenacitate. Din 19 iunie, după ora 00:01, posibile discuții pe teme financiare sau materiale; nota generală este de informare, consultare, abordare de principiu, schimb de impresii și, mai puțin, de transpunerea unor intenții în fapte.

Atenție la ceea ce se întâmplă sau se afirmă în preajma zilei de 19 iunie care poate conține un sâmbure de adevăr, un element care, studiat, ar conduce la o descoperire sau la o situație importantă. În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 11 iulie 2020 și va influența universul de crezuri și convingeri interioare, conștiința și atașamentele importante.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI