Moment favorabil celor care se exprimă în plan artistic, publicistic, mediatic, sub forma unor spectacole, înregistrări sau a întâlnirilor cu publicul, ceea ce le va permite o prezență spontană, originală și interesantă.

Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, moment bun pentru sănătate: cei născuți în Balanță se vor simți bine sau vor dovedi o mare disponibilitate organică pentru proceduri, tratamente, regimuri și medicație care își vor face (mai) repede efectul. Răstimp favorabil relațiilor de muncă, dialogurilor cu superiorii sau colegii, moment al norocului în cazul celor care sunt în căutarea unui loc de muncă poate nu pe termen lung sau într-o formulă stabilă, dar suficient cât să-i scoată din necaz ori cât să le dea „o gură de oxigen” din punctul de vedere financiar.

Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, relațiile parteneriale vor fi incomode: tot și toate îl vor deranja pe câte un nativ din Balanță care va da frâu liber enervărilor, va formula critici, observații și reproșuri. Sentiment pronunțat de neînțelegere afectivă, verbală, ideatică sau de stil de viață; neconcordanțe sau ostilități nemotivate manifestate de reprezentanții instituțiilor cu care nativii intră în contact pe fondul unor litigii, anchete, procese.

În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, va pune la încercare sectorul relațiilor parteneriale. Chiar în zilele următoare, unii pot primi semnale cu privire la degradarea unei relații (nesinceritate, lipsă de respect, incorectitudine, șicane, subminare).

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine