Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, atitudine hotărâtă față de situațiile inconvenabile din punct de vedere financiar sau față de un sistem de plată adoptat la locul lor de muncă și care stârnește controverse și discuții aprinse.

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 7 februarie, va patrona sectorul conștiință, crezuri, idealuri, atașamente, pasiuni superioare, oferindu-le noi posibilități de manifestare a personalității lor, în alte condiții decât cele oferite de activitatea profesională curentă, ca o compensare a lipsei de satisfacții și motivații pe care cea din urmă o întreține. Nevoia de a trăi “altfel”, mai “frumos”, într-un chip “superior” prin abordări culturale, morale, religioase, juridice sau psihologice ale unor temeiuri de viață personală.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, fel de a vorbi atent la conținut și responsabil față de efectele pe care le-ar putea genera o atitudine prea rigidă în relația lor cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali. Abordări curente, oficiale, a reprezentanților unor instituții administrative.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, nevoia de a se izola de factorii de stres, mai ales de sursele de enervare sau de îngândurare provenind de la partenerii de viață, de afaceri, de contract, de proces, de litigiu, etc. Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, va permite aflarea unor informații surprinzătoare, uneori destabilizatoare, într-o chestiune de interes material, financiar, patrimonial.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism