Mar­­te, intrat de curând în Săgetător, oferă şi el o mână de ajutor în aceeaşi di­rec­ţie, venind cu o ener­gie nouă, curată şi mai cuprinzătoare, care ne ajută să ne regăsim optimismul după momentele de descurajare sau să ne refacem e­ner­gia fizică. El ne ajută să coborâm cu picioarele pe pământ şi ne dă o porţie importantă de optimism. Este accentuată agresivitatea, mai ales la firile vulcanice.

Venus e în continuare retrogradă şi menţine o oarecare tensiune în sfera sentimentelor noastre, care trec printr-o etapă de înnoire benefică. Aflată în Scorpion, această planetă accentuează do­rinţele de orice fel, dar încurajează şi o atitudine mai lucidă faţă de ele.

Berbecii sunt mai dinamici, mai optimişti, dar şi mai profunzi şi mai filosofici pentru că studiază, cercetează şi în­vaţă limbi străine. Ei vor să călătorească.
Taurii îşi dau seama că dreptatea poate fi de partea lor, dar nu trebuie să forţeze lucrurile ca să ob­ţină ce vor.
4582-304660-bunescu.jpgGemenii
negociază, um­blă, discută, ies din casă şi descoperă că există oameni care îi apreciază şi vor să îi ajute. Ar trebui să fie atenţi la sănătate!
Racii se simt încăr­caţi la locul de mun­că. Fie primesc sarcini care îi depăşesc, fie nu au acum dispoziţie să înveţe ceva nou. Dacă îşi fac treaba, vor observa că nu le-a displăcut.
Leii se înnoiesc la ca­pi­tolul sen­ti­men­te, plăceri şi pasiuni. Îşi fac cură­ţenie în suflet şi re­nunţă la dorinţele depă­şite. Vor să se distreze şi nu vor spune “nu” unei seri de karao­ke.
Feci­oa­rele trebuie să se ocupe de familie, de acte legate de casă sau de alte bunuri, de cură­ţenie şi de asigurarea celor necesare traiului zilnic. Asta le place, dar le oboseşte.
Ba­lan­ţele plutesc într-o mare de idei, multe derutante, dar, fără să-şi dea seama, progresează, se rafinează şi se îmbogăţesc su­fle­teşte.
Scor­­pionii sunt în formă, dornici de schimbări şi se bucură de fiecare moment. Nu mai au impresia de static şi pot câştiga mai bine!
Săgetătorii se înnoiesc fizic şi acesta e începutul unei perioade în care vor scăpa de vechile con­cep­ţii, în care nu mai cred, sau de autolimitări.
Capricornii pot trece prin momente delicate în privinţa sănătăţii, dacă au un ficat sensibil. Pot primi informaţii care îi vor înveseli.
Vărsătorii au par­te de succese în afaceri cu străinii, de întâlniri deosebite şi de prietenii valoroase. Pot fi in­vitaţi la evenimente.
Peştii cresc în ochii ce­lorlalţi datorită responsabilităţilor de la serviciu sau a sfaturilor bune pe care le dau. Atenţie, gloria este trecătoare!

Răspunsuri la scrisori

4582-304661-x.jpg4582-304661-x.jpgLuminiţa Moroşanu, 26 iulie 1968, ora 3.15, Bacău. Leu cu ascendentul în Rac. Traseul profesional se anunţă interesant, deşi are coborâşuri şi urcu­şuri repetate. De aici derivă şi situaţia financiară oscilantă. Sursa dv. de energie e familia din care proveniţi, însă a­­cest lucru creează dependenţă.

Întăriţi-vă in­de­pendenţa interioară faţă de membrii ei şi supărările lor nu vă vor mai dărâma, iar bucuriile nu vor mai încuraja depe­ndenţa. Sunteţi o femeie puternică şi aveţi convingeri ferme, dar puţin exagerate. Traver­saţi momente de ateism, când vă doriţi să scoa­teţi din suflet cre­dinţa şi să o înlo­cuiţi cu altceva. A­­­­ceas­tă latură ar trebui echilibrată.

Loredana Maria Sterie, 5 iulie 1989, ora 8.45, Craiova. Rac cu ascendentul în Leu. Înainte de a intra într-o relaţie sau de a te căsători este important să uiţi puţin de personalitatea ta, de principii şi de planurile făcute. Există pericolul supraevaluării nevoilor şi dorinţelor proprii, în detrimentul celor ale partenerului.

Singurul pericol real poate fi opo­ziţia interioară faţă de apariţia dragostei în sufletul tău, pentru că o consideri o sursă de ne­siguranţă. Ai mare nevoie de comuniune sufletească adevărată cu partenerul şi tocmai de aceea căsătoria s-ar putea produce ceva mai târziu. Aşa te asiguri că vei face pasul cum se cuvine.

Gianina Mihaela Tudorache, 8 ianuarie 1969, ora 2.00, Bucureşti. Capricorn cu ascendentul în Scorpion. Aveţi o personalitate puternică, ce are un singur punct slab, venit din interior: când nu mai găsiţi logica celor petrecute în viaţa dv., vi se pare că plătiţi un preţ prea mare pentru ceea ce vi se oferă.

E bine să căutaţi răspunsul cu sufletul, prin intuiţie, pentru că raţiunii îi scapă multe lucruri de acest gen. Liniile generale din viaţa dv. sunt legate de prioritatea sentimentelor, de iubirea adevărată, de rolul de mamă şi transformarea unei pasiuni în meserie. Cu cât vă judecaţi mai aspru pentru insuccesele apărute, cu atât vi se poate deteriora sănătatea.

Monica Ştefania Cristea, 20 mai 1983, ora 0.00, Brăila. Taur cu ascendentul în Capricorn. Profesia şi tot ce este legat de aceasta sunt chestiuni vitale. Simţi nevoia de a te apropia tot mai mult de propriul suflet şi de a te regăsi în ce faci. Pentru a realiza acest lu­cru, treci prin mai multe etape de căutare a profesiei ideale.

Există indicii care vorbesc despre un progres profesional lent, în structuri administrative sau organizatorice. Există o tentaţie legată de putere şi de autoritate, dar ar fi bine să te mai gân­deşti dacă eşti pregătită să dai siguranţa pe un rol efemer, aducător de pericole, care nu ştii dacă îţi rezervă ceva bun. Dacă cineva te îndeamnă să faci acest lucru, ar fi de preferat să ai o discuţie sinceră cu acea persoană, pentru că s-ar putea să îţi vrea răul.

Marius Dan Bărbulescu, 9 februarie 1991, ora 4.45, Alexandria. Vărsător cu ascendentul în Capricorn. E nevoie de concentrare şi de voinţă pentru a-ţi atinge scopurile legate de evoluţia personală. Vei avea parte şi de ajutor, dar e important să fii tu cel care le iniţiază şi doreşte să meargă mai departe, în sensul ales.

Ajutorul vine prin persoanele cu care ai, la un moment dat, o rela­ţie de dragoste sau prin prieteni constanţi şi sinceri. Relaţiile cu femeile sunt dificile şi dureroase, pen­tru că ai tendinţa de a oferi enorm, spe­rând că vei primi pe măsură. Pentru că ai o min­te foarte ageră, vei în­ţe­lege ce e în interesul tău şi ce nu şi, mai ales, că trebuie să ai grijă de tine însuţi. O posibilă rela­ţie dificilă cu ma­ma îţi poate complica existenţa mai mult de­cât îţi doreşti.

Vasile Rebegea, 1 fe­bruarie 1950, ora 14.00, Ibăneşti. Vărsător cu ascendentul în Rac. S-ar putea să fi căutat destul de mult drumul profesional şi să vă fi oprit din căutare când aţi întâlnit persoana potrivită pentru căsătorie. Dacă a existat o căsătorie din interes, aţi plătit şi pre­ţul corespunzător pentru această alegere, adică lipsa fericirii, a bucuriei sufleteşti şi nu numai.

Banii sunt pentru dv. un subiect prea important, ceea ce poate duce la reacţii agresive faţă de cei care atentează la situaţia dv. financiară. Este cazul să vă protejaţi şi să vă respec­taţi partenera, ca să evi­taţi perioadele de singurătate, pentru că nu vă prind deloc bine

„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
PARTENERI - GSP.RO
„Am vorbit cu Laur și, gata!”. Noi declarații făcute de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că divorțează
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Playtech.ro
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Observatornews.ro
Daniel și David, frățiorii uciși în Italia, au fost înmormântați. Strigătul disperat al mamei lângă sicriele albe ale micuților
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
HOROSCOP
Horoscop 21 iunie 2021. Racii ar fi bine să caute mereu, intenționat, ceva bun în orice om și orice situație
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
Știrileprotv.ro
O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6. Ce a făcut înainte
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)