Mergi direct la conținut »
O culturistă de 48 de ani spune că se simte mai sexy acum decât la 20 de ani (GALERIE FOTO) Galerie foto
10imagini

Lola Nez, o culturistă în vârstă de 48 de ani din Florida, Statele Unite, susține că se simte mai sexy acum decât atunci când avea doar 20 de ani.

De Dragoș Tănase,

Lola dorea mereu să fie sănătoasă și în formă, dar la 20 de ani abia reușea să-și transforme corpul.

Lucrurile s-au schimbat în 2014, când a început să sufere de reflux gastroesofagian (GERD), o afecțiune digestivă care afectează sfincterul esofagian inferior (adică inelul muscular dintre esofag și stomac).

Boala îi provoca disconfort și durerea continuă, care în timp i-au afectat rutina zilnică.

S-a decis să facu un set de analize și astfel a aflat mai multe aspecte negative legate de sănătatea sa, incluzând colesterolul ridicat, presiunea sângelui, dar și predispoziția la diabet.

Atunci, a fost sfătuiră să facă o schimbare drastică în viața sa și așa l-a cunoscut pe Rod Ketchens, care i-a devenit ulterior antrenor personal.

Rod a supus-o pe Lola la diverse exerciții cu greutăți, dar și la o rutină cardio strictă de cardio, pe care a ea început să le adore, scrie Metro.co.uk.

În patru ani a reușit să ajungă pe primul loc în șase competiții de culturism, iar corpul ei a fost transformat în întregime. Și, ca un bonus, se simte mai încrezătoare în ea decât oricând.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

„Motivația mea inițială a venit mai puțin din încercarea de a arăta bine și mai ales de a încerca să mă simt bine și să trăiască o viață lungă și sănătoasă, a spus Lola, care are și doi nepoți, fiind astfel o „bunică sexy”.

O altă bunică „hot” este și australianca Gina Stewart, tot de 48 de ani, care a fost numită „cea mai sexy bunică din lume”, în 2018.

Anul acesta a fost inclusă pe lista celor mai sexy 10 persoane din Australia, chiar dacă se află pe ultimul loc din clasament.

Dar și o româncă este una din cele mai sexy bunici din Italia! La 49 de ani, Cătălina apare în calendarul Miss Bunica 2019!


Citește și:

Cea mai frumoasă bunică din lume este o basarabeancă de 52 de ani. A crescut singură trei copii și a învins cancerul | FOTO&VIDEO


Close
Închide
  Close