Mergi direct la conținut »
Lifestyle Libertatea > Lifestyle

Lucruri extravagante din viața lui Woody Allen. Cum a ajuns un regizor celebru să fie implicat în scandaluri sexuale

Woody Allen este unul dintre cei mai importanți regizori de film și comedianți americani. Dacă în 1960 câștiga doar 75$ pe săptămână, în 1964 devenise deja un actor afirmat, solicitat pentru spectacole în întreaga țară, și câștiga 5.000$ pe săptămână.

De Livia Lixandru,

Însă viața lui, poate deveni oricând un subiect de film. Unul dintre cele mai controversate și dezbătute subiecte din viața acestuia este căsătoria cu Soon-Yi Previn, ce durează peste 20 de ani, aceasta fiind fiica adoptivă a actriței Mia Farrow cu care Woody a avut o relație îndelungată și cu care a mai adoptat încă doi copii.

Soon-Yi era doar o copilă atunci, căreia Woody ar fi trebuit să îi fie tată. Pe lângă asta, viața lui Woody Allen a mai fost presărată și cu alte scandaluri sexuale, unul de molestare din partea altei fiice a sa adoptive și unul din categoria #metoo

Înainte de a avea o relație cu Woody Allen, actrița Mia Farrow, împreună cu fostul ei iubit, Andre Previn, au adoptat o fetiță coreeană pe nume Soon-Yi Previn. După ruptura celor doi, Woody Allen a început o relație cu Mia Farrow ce a durat din 1980 până în 1992.

Chiar dacă Allen și Farrow nu au locuit niciodată împreună oficial și nici nu s-au căsătorit, au avut un copil biologic, un fiu, Satchel (astăzi Ronan Farrow, un cunoscut jurnalist, de fapt cel care a pornit primele investigații din mișcarea #metoo). Tot împreună cu Farrow, Allan a mai adoptat doi copii, o fată, Dylan Farrow și un băiat, Moses Farrow, potrivit Life.ro.

Ciudățenii din viața lui Woody Allen

Woody Allen a fost căsătorit cu Harlene Rosen din 1956 până în 1962, timp în care a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină a doua soție, actrița Louise Lasse. La momentul respectiv Louise era iubita unui prieten de-al lui Allen. Într-un interviu, Louise a recunoscut că a devenit iubita lui Allen înainte ca el să divorțeze și că s-au căsătorit „cinci, șase ani mai târziu”.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Fiica lui Woody Allen l-a acuzat de molestare

În 1993, fiica adoptivă a lui Woody Allen și Mia Farrow, Dylan Farrow, care la vremea respectivă avea 7 ani, l-a acuzat pe marele regizor de molestare. Allen a negat vehement acuzațiile, acuzând-o în același timp pe Mia că o influențează pe Dylan pentru a se răzbuna pe faptul că are o relație cu cealaltă fiică adoptivă a ei, Soon-Yi Previn.

Woody Allen a avut o relație cu o liceană când el avea 41 de ani

O femeie din California spune că timp de opt ani a avut o relație cu regizorul Woody Allen. Totul a început pe când ea avea doar 16 ani, iar el 41, scrie NBC News.

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19
Recomandări

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19

 

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, Christina Engelhardt a spus că a avut relații intime cu Allen la apartamentul său din Manhattan, în perioada în care avea doar 16 ani – sub vârsta legală de consimțământ din New York – dar nu se simte o victimă a regizorului.

„Nu îl atac pe Woody. Vorbesc doar despre povestea mea de dragoste. Asta m-a făcut cine sunt astăzi și nu am niciun regret”, a declarat Engelhardt, care acum are 59 de ani.

Ronan Farrow fiul biologic al lui Mia Farrow și Woody Allen, băiatul lui Frank Sinatra?

La un moment dat, în cadrul unui interviu, Mia Farrow a declarat că Ronan ar fi de fapt fiul lui Frank Sinatra cu care a avut o relație înainte de Allen.

„Cred că este copilul meu, dar nu mi-aș paria viața pe asta”, a spus Woody Allen pentru revista Vulture în septembrie 2018. „Am suportat cheltuielile lui tot timpul ceea ce nu cred că ar fi foarte corect dacă nu este al meu”.

Controverse în cazul asistentei din Botoșani, anunțat ca deces COVID-19, iar apoi scoasă de pe listă. Medic: ”S-a vindecat de coronavirus, dar boala a făcut ravagii în organism”
Recomandări

Controverse în cazul asistentei din Botoșani, anunțat ca deces COVID-19, iar apoi scoasă de pe listă. Medic: ”S-a vindecat de coronavirus, dar boala a făcut ravagii în organism”

 

Mai multe edituri americane au refuzat să publice memoriile lui Allen

Allen a încercat încă de anul trecut să-și publice memoriile, însă s-a lovit de refuzurile caselor editoriale, scrie New York Times, care notează că înainte de apariția mișcării #metoo probabil că editurile s-ar fi luptat pentru obținerea manuscrisului.

Imaginea lui Woody Allen a fost puternic afectată în urma apariției acuzațiilor de molestare făcute de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow.

Amazon a anulat lansarea filmului „A Rainy Day in New York” și mai mulți actori l-au criticat și și-au exprimat regretul că au lucrat cu el, printre aceștia numărându-se Colin Firth, Michael Caine și Greta Gerwig.

Close
Închide
  Close