MENIU CAUTĂ

‘Ma mentin in forma prin dans’

Distribuie

‘Pentru mine dansul e modul cel mai placut de exprimare, dar si cel mai util de a ma mentine in forma. Imi da o stare interioara foarte buna, iar muschii sunt pusi in miscare in permanenta’, ne-a marturisit Laura Cosoi.

Frumoasa vedeta din serialul PRO TV ‘Cu un pas inainte’ spune ca acesta e singurul sport care te ajuta sa-ti folosesti toate grupele musculare si, in acelasi timp, sa arzi calorii si sa scapi de celulita. Prin urmare, e foarte potrivit daca vrei sa ai un corp frumos. Iata cateva miscari care ne ajuta sa ne lucram picioarele, bratele, talia si sa ne corectam postura pentru a fi gratioase.


‘Picioarele sunt una din cele mai mari preocupari ale femeilor din ziua de azi. Trebuie sa fie subtiri, cu tonus, fara celulita. Ei bine, prin dans poti ajunge sa ai picioarele mult-visate, ferme si elegante’, ne asigura vedeta PRO TVTinuta armonioasa, coloana dreapta, abdomen plat – iata ce ‘castigam’ urmand exemplul Laurei. Corpul devine mai suplu o data cu inaltarea pozitiei, iar talia, mai subtire. Visul oricarei femei!Exista miscari in dans care se axeaza in mod special pe partea de sus a corpului, cum ar fi capul, gatul, umerii, pieptul. Laura ne asigura ca, dupa cateva luni, vom observa o schimbare in bine a pozitiei corporale‘Iata o pozitie pentru dansul in pereche, tango sau vals, de exemplu. Sunt pusi in miscare muschii picioarelor, ai bratelor si fesierii. Coloana este dreapta, ai o pozitie corecta si in acelasi timp gratioasa’, spune Laura

Comentarii