MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Mărturiile incredibile ale femeilor! 7 obiecte CIUDATE cu care s-au masturbat

Distribuie

1. Motorașul unui vechi acvariu "Eram prea mică să-mi cumpăr un virbator și prea bătrână să nu mă bucur de mișcări", a recunoscut o tânără.

2. Aparat de masaj „A fost o experiență inedită, la puțin timp după mi-am luat un vibrator”, a povestit o altă reprezentantă a sexului frumos

3. O oglindă cu mâner „Am încercat cu un castravere, cu dușul, dar și cu mânerul unei oglinzi. Nu mă judecați!”, a spus Danae P.

4. Un telefon „Aflată într-o situație disperată, mi-am luat de pe internet o aplicație de vibrator”, a mărturisit Emily O

5. Jacuzzi Kim C. nu face nici ea excepție. Tânăra a povestit că îi place să se masturbeze în jacuzzi chiar dacă acestea sunt în public.

6. Mâncare înghețată „Când eram mică aveam hot dogs congelați. I-am pus un prezervativ unui cârnat și am început să mă masturbez. Era rece, nu-l recomand nimănui. Mai bine un vibrator”, a spus Marissa G.

7. O baterie Din disperare, multe dintre reprezentantele sexului frumos au povestit că s-au „jucat” și cu o baterie consumată. Acestea nu au însă idee la ce risc se expun.
Foto simbol: NorthFoto

Comentarii