MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 07:00

Masha și ursul. Povești și jocuri. Rețetă pentru dezastru

Distribuie

Din 15 ianuarie intră în universul poveștilor cu năzdrăvana Masha și bunul ei prieten ursul! "Masha si ursul: Rețetă pentru dezastru" este o poveste antrenantă plină cu activități de rezolvat pentru copii isteți. Citește despre aventurile celor doi eroi care se confruntă cu noi provocări în fiecare zi și rezolvă activitățile propuse la finalul poveștii (puzzle, jocuri matematice, rebus, labirint, fișe de colorat, cuvinte încrucișate) Rezolvă activităţile și citește aventurile celor doi eroi care se confruntă cu noi provocări în fiecare zi. Din aceeași serie urmează pe 22 ianuarie - "Masha și Ursul. Vacanța pe gheață". iar pe 29 ianuarie - "Masha și Ursul. Pârtie!"

Masha și ursul. Povești și jocuri. Vacanță pe gheață

Aventura Mashei, fetița pline de viață și energie, și a bunului său prieten ursul continuă din 22 ianuarie, cu a doua carte din serie: „Masha și Ursul. Vacanța pe gheață”. O poveste antrenantă în care ursul o învață pe Masha cum să patineze! Invață și tu din aventurile pe gheață ale celor doi prieteni și nu uita să rezolvi activitățile de la finalul poveștii (puzzle, jocuri matematice, rebus, labirint, fișe de colorat, cuvinte încrucișate).

 Masha și ursul. Povești și jocuri. Pârtie!

A treia carte din seria Masha și Ursul apare pe 29 ianuarie și aflăm care sunt obstacolele pe care le întâlnește Masha cu snowmobilul pe pârtie, sub privirile exasperate, dar îngăduitoare ale ursului.  Nu rata „Masha și Ursul. Pârtie!”, ultima poveste plină de năzbâtii din această serie! Nu încheia seria de aventuri fără să rezolvi puzzle-urile, labirinturile și rebusurile de la final.

Toate cărțile sunt disponibile la punctele de difuzare a presei la prețul special de 19,99 lei, fiecare.

Comentarii