Sâmbătă, urmează un adevărat maraton: Warm-Up Pool Party începe de la primele ore ale dimineţii, când oricine va putea admira cum concurentele de la Miss Tanga se pregătesc pentru concurs. Evident, atmosfera va fi întreţinută de cei mai tari DJ-i ai momentului.
La ora 21:00, Buzdugan şi Morar dau adunarea în faţa Princess Summer Club Castel, pe faleza din Mamaia pentru “Zuper Aroganţa din… Constanţa”: cea mai tare şi mai mare paradă a cailor putere. Motoare, Atv-uri, maşini luxoase sau chiar caleşti, eşti binevenit cu orice îţi doreşti la marşul cailor putere de pe bulevardul celei mai frumoase staţiuni de pe litoral!
Puţin după miezul nopţii se dă startul primei competiţii din seria singurelor concursuri de Miss care contează în această vară.  Domnişoarele care s-au pregătit întreaga zi vor urca pe podium pentru a intra în lupta dreaptă pentru a câştiga titlul de “Miss Tanga”.  Princess Summer Club pune în joc zeci de premii, oferite de Andreea Necula, Bellinda, Minelli Boutique, BBY – by Bianca Drăguşanu, Gabriela Mirela – machiaj.ro, QuickBodyForm, Houston Dental Clinic, Nomas Vello, Glamour, Beauty Sensas.
Concursul este organizat de Arrogance Models & Events în colaborare cu agenţia Tres Jolie,  care le oferă tuturor participantelor 10.000 de joburi pe an.
 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism