Preparare: Ingrediente:
 1. Se amestecă ingredientele până se formează un aluat consistent.
 2. Se lasă la frigider trei ore, apoi se rupe câte o bucată şi se fac din ea bastonaşe de 2-3 cm, din care se formează covrigei.
 3. Se încălzeşte cuptorul şi se pune tava cu covrigei la foc mic, ca să nu se ardă.
 4. Când devin arămii, se scot din cuptor.
 – 250 g margarină
 – două ouă
 – 250 g smântână
 – 200 g caşcaval ras
 – 250 g untură porc
 – delikat
 – două linguri de mac sau de chimen
 – făină cât cuprinde.

Reţetă trimisă de Agripina Crăciun, din Piatra Neamţ

4654-325677-cov.jpg

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.