MENIU CAUTĂ
03 Aug. 2012 08:35

(P) EUROPA TRAVEL a lansat OFERTELE LUNII AUGUST. Profită şi tu!

Distribuie

EUROPA TRAVEL îţi sare în ajutor şi te întâmpină cu un buchet de oferte fabuloase: destinaţii de top, condiţii excelente şi preţuri imbatabile! Ce-ţi poţi dori mai mult?

Santorini, insula îndrăgostiţilor

Santorini este destinaţia perfectă pentru o vacanţă cu persoana iubită. Aici găseşti linişte cât şi distracţie, peisaje superbe, plaje ascunse şi romantice, numeroase cluburi şi taverne, muzee şi situri arheologice. Totodată, se spune că în Santorini se poate vedea cel mai frumos apus de soare din lume. Merită vizitată! Preţurile pornesc de la 319 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.

Tărâmul de pe ţărmul Mării Egee

Kuşadasi este o staţiune completă, unde te aşteaptă cele mai plăcute surprize. Fie că îţi place să explorezi, să te relaxezi sau să vânezi cele mai bune oferte de shopping, în Kuşadasi le ai la dispoziţie pe toate. Oferta de petrecere a timpului este extreme de bogată: plimbări cu iahtul, safari, scuba, situri arheologice, cetăţi antice, cumpărături, cluburi, restaurante, terase, parcuri de distracţie, băi turceşti şi plimbări interminabile. Iar plaja si marea, de un albastru cuceritor, iti vor crea o imagine de neuitat! Preţurile pornesc de la 99 euro şi 299 lei/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de faciliăţile oferite. În tarif sunt incluse: transport autocar licenţiat, 6 nopti cazare hotel 3*/4*, All inclusive, însoţitor de grup şi asistenţă turistică locală.

Vacanţă pentru toate gusturile în Corfu

Cu peste 300 de zile însorite de an, Corfu este exact ceea ce ai nevoie. Aici chiar şi cele mai ieftine vacanţe sunt pline de bogăţii, mai ales dacă îţi place mix-ul de mare, soare, nisip şi viaţă de noapte. Vacanţă în Corfu se învârte cu siguranţă în jurul plajei, dar pentru cei mai energici există o mulţime de activităţi distractive: poţi alege dintr-o gamă variată de sporturi acvatice, de la celebrele curse cu banana până la la jet-ski-uri, ski nautic, windsurfing, kitesurfing, iar pentru cei mai întreprinzători, navigaţie sau scufundări. Locul ideal pentru toată familia este Aqualand, al doilea parc acvatic din Europa, cu preţuri accesibile şi cu zeci de atracţii! Preţurile pornesc de la 199 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Nu mai aştepta! E timpul să profiţi de vară, de zilele libere şi de super-ofertele de la Europa Travel, pentru că meriţi un concediu de vis! Contactează-ne acum!
EUROPA TRAVEL
Adresa: Şos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, clădirea Spectrum Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86 Mobil: 0723-153.702 E-mail: office@europatravel.ro Website: www.europatravel.ro
 
 
 

Citește mai multe despre Destinații de vacanță pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii