MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2012 12:44

(P) EUROPA TRAVEL îţi aduce Grecia la cele mai mici preţuri!

Distribuie

Dacă nu te poţi hotărî între munte şi mare, dacă îţi doreşti să te relaxezi la plajă, dar şi să descoperi cultura şi istoria unei ţări, să te distrezi toată noaptea şi ziua să practici diverse sporturi, atunci există o singură destinaţie pentru tine: Grecia! Cu plajele sale întinse, minunate, munţii acoperiţi cu păduri, marea azurie sau turcoaz, muzeele şi mănăstirile, istoria şi cultura milenară, Grecia este locul ideal pentru a petrece o vacanţa de vis! Şi pentru ca totul să fie perfect, Europa Travel te întâmpină cu noi oferte incredibile şi cele mai mici preţuri la chartere avion pentru ca tu să te bucuri de cel mai minunat sejur grecesc!

Descoperă Creta, locul naşterii lui Zeus!

Ce faci cand vrei să trăieşti o experienţă de vis? Mergi în Creta! Este una dintre cele mai frecventate insule greceşti, fiind gazda pentru mii de turişti în fiecare an care vin să admire frumuseţea naturală, plajele strălucitoare, viaţa de noapte incitantă şi bucătăria renumită. Farmecul şi atracţia magică a insulei este sporită de ospitalitatea locuitorilor şi de apa limpede a mării.
Preţurile pornesc de la 239 Euro/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.

Vacanţă în insula lui Hipocrate

Kos este o insulă tipic grecească, unde vei găsi plaje încântătoare, o mare de cristal, numeroase vestigii istorice şi taverne unde poţi gusta irezistibilele feluri de mâncare locale. Vacanţele în Kos oferă turiştilor posibilitatea de a se bucura de zile frumoase petrecute la plajă, dar şi de vizite la ruinele milenare. Destinaţia ideală pentru o vacanţă completă!
Preţurile pornesc de la 219 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.

Soare si legende in Rhodos

Rhodos este oficial locul cel mai însorit din Europa. Pe lângă plajele celebre (Eli Beach, Kalitea, Faliraki, Ladiko, Ixia), turiştii pot vizita oraşul medieval, Mandraki – portul oraşului vechi, Acropola, peştera nimfelor, vechiul stadion, teatrul sau se pot delecta cu natura în Valea Fluturilor, parcul Şapte Izvoare, Parcul acvatic Faliraki. Mâncărurile tradiţionale pot fi servite în restaurante cu o atmosferă specială în clădiri medievale renovate, taverne pe malul mării şi în satele mici, pline de istorie.
Preţurile pornesc de la 219 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Cu aşa oferte, nu poţi să ratezi Grecia vara asta! Orice destinaţie grecească alegi, vei fi încântat de frumuseţea locurilor şi de atmosfera unică de aici. Iar tarifele sunt minime! Garantat, numai cu Europa Travel!
EUROPA TRAVEL
Adresa: Şos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, clădirea Spectrum Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86 Mobil: 0723-153.702 E-mail: [email protected] Website: www.europatravel.ro

Citește mai multe despre Destinații de vacanță pe Libertatea.

Comentarii