Kiwi, banană şi lămâie verde
Ingrediente: două kiwi, două banane, o lămâie verde, câteva frunze de mentă.
Mod de preparare: kiwi, lămâia şi bananele se curăţă de coajă şi se taie bucăţele. Se pun în blender şi se mixează până se mărunţesc fructele. Dacă lămâia are sâmburi, este bine să fie îndepărtaţi. Se serveşte rece, cu frunze de mentă.
Ananas, nucă de cocos şi portocale
Ingrediente: o jumătate de ananas, trei banane, o nucă de cocos, două portocale.
Mod de preparare: ananasul se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se procedează la fel cu bananele şi cu portocalele. Nuca de cocos se taie pe jumătate. Fructele mărunţite se pun în blender, se adaugă lichidul din nuca de cocos şi se mixează bine. Se serveşte după ce a stat câteva minute în frigider.
Morcovi, măr şi miere
Ingrediente: cinci morcovi mari, două mere, două linguriţe de miere.
Mod de preparare: morcovii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu merele. Bucăţelele de fructe şi de legume se pun în blender şi se amestecă bine câteva secunde, până se mărunţesc. Sucul obţinut poate fi servit cu gheaţă şi cu două linguriţe de miere, în cazul în care nu este suficient de dulce.
Zmeură, mure şi afine
Ingrediente: 250 g de mure, 250 g de zmeură, 150 g de afine.
Mod de preparare: zmeura, afinele şi murele se spală cu atenţie în mai multe jeturi de apă, apoi se introduc în blender şi se mixează bine.
Căpşune, cireşe şi îngheţată
Ingrediente: patru cupe de îngheţată de vanilie, cinci căpşune, cinci cireşe şi cinci caise confiate mărunţite, două felii de lămâie verde.
Mod de preparare: căpşunele se spală bine şi se taie rondele. Se amestecă bine cu îngheţata de vanilie şi cu cireşele şi caisele confiate. Se serveşte cu feliuţe de lămâie verde şi cu gheaţă.