MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 11 – 17 august 2018. Luna Nouă în Leu. Marte se va întoarce în zodia Capricornului

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 11 – 17 august 2018. Luna Nouă în Leu. Marte se va întoarce în zodia Capricornului

Berbec

Între 11 și 12 august dimineața, mintea acestor persoane nu va fi nicicum la lucruri serioase: gândurile le vor fugi la distracție, la petrecerea programată, la destindere și la eschivarea de activitățile greoaie, plictisitoare ori la evadarea din rigorile programului fix de muncă prin subterfugii agreabile. Pe 11 august, va avea loc faza de Lună Nouă în Leu, în acest sector al plăcerilor vieții și al relațiilor sentimentale, marcând, poate, începutul unei noi povești de dragoste ori a reevaluării uneia, care durează de ceva vreme, și căreia îi mai dau o șansă. Posibilitatea de a concepe un copil, mai ales în cazul celor care își doresc acest lucru iar evenimentul a întârziat să se producă. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, nevoia de a fi harnici și eficienți. Discrete tulburări care privesc organele localizate în zona abdomenului. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018 și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a X-a a carierei acestor nativi. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, ameliorări a relațiilor dintre soți, împăcări sau concesii reciproce care fac posibil dialogul, calmarea spiritelor, găsirea unei soluții convenabile pentru părțile aflate în conflict; pași utili sau corecți pe fondul desfășurării unui proces. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, efort de a ajunge la adevăr, de a descifra un mecanism care nu funcționează în avantajul lor și care îi împiedică să rezolve o chestiune de bani, bunuri materiale sau avantaje la care speră de mult timp. Prietenii le pot face Berbecilor surprize neplăcute, întreaga săptămână.

Taur

Între 11 și 12 august dimineața, intervenție autoritară în chestiunile de familie. Reluarea unor teme mai vechi, nelămurite sau încâlcite, pe care Taurii vor avea tendința să le tranșeze fără prea multe menajamente. Pe 11 august, va avea loc faza de Lună Nouă în Leu care va da acestui sector o dinamică aparte, punând în discuție patrimoniul personal sau pe cel în regim de co-proprietate cu părinții ori bunicii. Situații critice în plan public, social, profesional care aruncă o umbră de neliniște asupra bunurilor deținute de un nativ care iva lua măsuri de protejare a averii sale. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, calcule sentimentale, cântărire „la rece” a unor frământări afective care îl plictisesc pe câte un nativ, care își propune să vadă cât mai merită să investească într-o relație care nu merge prea bine. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a IX-a a conștiinței înalte, studiilor superioare a perfecționării și a reprezentărilor despre lume și viață. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, ameliorări, uneori semnificative, ale stării de sănătate, alterate în ultima vreme de disfuncții care dispar ca prin minune ori care sunt pe cale să dispară definitiv. Nu vă iluzionați că medicamentele își fac fectul: vor contribui și astrele la asta. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, Taurii ar putea constata că unele persoane, considerate grosso modo „parteneri”, devin ostile, necooperante, egoiste sau periculoase. Neplăceri în plan profesional, care lezează imaginea nativilor în funcție de locul și rolul lor în societate.

Gemeni

Între 11 și 12 august dimineața, informații menite să completeze cunoștințele sau să le corecteze pe cele perimate; Gemenii care vor lua cuvântul în întruniri publice sau în cadrul unor ședințe vor impresiona prin felul autoritar, de „specialist în domeniu”, cu care vor aborda tema în discuție. Aspect bun pentru cei care vor susține examene, în ciuda marii încărcături energetice exercitate de Luna Nouă în Leu, din 11 august, asupra casei a III-a. În acest răstimp, deplasările se pot complica din senin. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, preocupări casnice executate fără entuziasm dar cu sentimentul datoriei necesare față de gospodărie, ordine și igienă. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a VIII-a a moștenirilor, a beneficiilor, a sponsorizărilor dar și a încercărilor majore pentru corpul fizic. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, univers afectiv eliberat de griji, mare disponibilitate pentru prieteniile de o seară, pentru aventurile fără implicații serioase, fără angajamentele și promisiuni. Gemenii se vor lăsa duși de valul evenimentelor, în funcție de felul în care, o ofertă de moment, îi atrage sau sau le stârnește interesul. Aspect bun pentru toți cei care desfășoară activități cu publicul (actori, interpreți de toate genurile, cântăreți, artiști plastici, creatori de modă, designeri, bijutieri, decoratori și scenografi). Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, posibilă răceală, viroză, infecție dentară, intervenție stomatologică, disfuncție urinară sau genitală în urma unei intervenții chirurgicale sau exploratorii.

Citește previziunile complete pe pagina HOROSCOP URANIA

Citește mai multe despre Urania și Astrologie pe Libertatea.

Comentarii