Dacă doriți să cumpărați ceasuri de la oricare dintre aceste branduri, veți găsi o colecție impresionantă la Watchshop.ro. Varietatea de modele speciale va face decizia destul de dificilă. Dar în final, în funcție de buget și de preferințele tehnice și estetice, veți găsi cu certitudine modelul pe care să-l cumpărați și să-l purtați cu drag.

Iată care sunt principalele marci de ceasuri japoneze pe care le puteți achiziționa:

  1. Casio

Este o marcă foarte apreciată de produse electronice apărută în 1974. Ceasurile realizate de aceast brand se numără printre cele mai  vândute produse. Întotdeauna produsele realizate s-au remarcat prin inovație și originalitate, fiind prima marcă ce a a avut printre opțiuni un calendar automat digital sau un calculator. Dintre modele revoluționare putem menționa ceasurile digitale G-Shock, ce garantează un triplu de 10, respectiv rezistență la 10 bari – 100 de metri adâncime, o durtă de viață a bateriei de 10 ani și rezistență la socuri rezultate dintr-o cazătură de la 10 m.

  1. Seiko

Prin introducerea cesurilor quartz cei de la Seiko au dus la scăderea constantă a interesului pentru ceasuri mecanice. De asemenea au adus mecanismele Kinetice, la care bateria se încarcă prin mișcarea mâinii. La ora actuală produc mecanisme și pentru alți producători de ceasuri și se remarcă printr-o gamă diversificată de modele de ceasuri, cu un design special.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 
  1. Orient

Rămane o marcă foarte apreciată pentru realizarea unor sisteme mecanice foarte ingeniose, cu o precizie remarcabilă și pentru mecanismele automate “self-winding”, de încărcare automată prin mișcarea mâinii. Majoritatea cesurilor semnate Orient sunt mecanice, dar există și excepții care încorporeaza un design solar sau quartz. Este brandul care a oferit lumii primul ceas rezistent la apă, precum și primul ceas cu LED. Compania a fost un pionier în ceea ce priveste indicatorul de economisire a timpului unei baterii sau functia power reserve.   

  1. Citizen

Acest brand este inventatorul sistemului Eco-Drive, prin care acumulatorul se încarcă de la sursa de lumină, naturală și chiar artificială, ceasurile nemaiavând nevoie să fie purtate pentru a se încarca. Unele variante și modele disponibile se pot întoarce si manual, pe langa mecanismul automatic. Compania a investit continuu în dezvoltarea tehnologică, fiind cunoscută printre altele prin fabricarea primului ceas cu funcție de recunoaștere a vocii umane sau a celui mai subțire ceas de mână.

Pentru oricare dintre mărcile de ceasuri Casio, Seiko, Orient sau Citizen ați opta, fiecare dintre aceste mărci vine pe piață cu modele variate, cu estetică deosebită, ce integrează funcții diverse și mecanisme inovatoare.

Așadar, dacă doriți să optați pentru varianta de ceasuri japoneze, pentru a lua cea mai bună decizie, alegeți cu încredere ceasurile din oferta magazinului online Watchshop.ro.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.