Ei bine, în ziua de astăzi, mobila pentru o bucătărie clasică nu mai este la fel ca cea de acum câteva zeci de ani. Mai exact, aceasta prezintă influențe moderne, precum multifuncționalitatea, electrocasnicele ultra-performante și sistemele inteligente de iluminat. Chiar dacă încă le regăsim în bucătăriile clasice, fronturile casetate, blaturile din piatră naturală și culorile pastelate sunt și ele atinse de pragmatismul și minimalismul specifice modernismului.

Stilul clasic reprezintă cea mai bună alegere pentru cei care visează la o bucătărie atemporală, în care să domine o atmosferă caldă, prietenoasă, confortabilă, dar care în același timp să permită desfășurarea impecabilă a activităților. Cei de la KUXA studio știu cum să îmbine toate aceste atuuri în corpuri de mobilier de calitate și electrocasnice moderne. Ei au reinventat stilul clasic, adaptându-l stilului de viață contemporan și cerințelor actuale ale clienților.

Mobila pentru bucătărie în stil clasic marca KUXA studio – eleganță contemporană

Alegerea unui mobilier complet, în stil clasic, care să se plieze exact pe configurația spațiului din bucătărie și care să materializeze dorințele noastre, poate fi dificilă uneori. Însă KUXA studio reușește să răspundă chiar și celor mai exigente cerințe, prin realizarea mobilierului pe comandă. Acest lucru este posibil atât în cazul mobilei pentru bucătăriile clasice, cât și al celei pentru bucătăriile moderne.

De această dată, ne oprim asupra modelelor clasice. Mai exact, vedem cum le-au reinventat cei de la KUXA studio și care sunt atuurile care le diferențiază de soluțiile oferite de concurență:

  • folosirea fronturilor casetate cu profil vintage, realizate din materiale cu aspect de lemn, reușește să aducă aerul rustic dorit într-un interior actual;
  • cornișele decorative, specifice stilului clasic, se regăsesc atât la corpurile de mobilier, cât și la hotă care, de multe ori, devine o adevărată operă de artă într-un asemenea decor;
  • încorporarea mobilierului de tip insulă aduce o notă de modernism într-o amenajare clasică, diferențiind bucătăriile KUXA studio de cele comercializate de firmele concurente;
  • sistemul de iluminat inteligent, inclus în mobila de bucătărie clasică, reprezintă un alt element specific modernismului, ce are rolul de a evidenția zonele cele mai intens utilizate, dar și de a pune în valoare decorul impecabil;
  • majoritatea corpurilor de mobilier utilizate în bucătăriile clasice se caracterizează  printr-o versatilitate foarte mare, permițând integrarea perfectă a electrocasnicelor din inox, fără a produce un dezechilibru la nivel estetic.

KUXA studio – mobilă impecabilă pentru bucătării clasice și servicii premium

Serviciile profesionale oferite de specialiștii din echipa KUXA studio contribuie la implementarea perfectă a fiecărui proiect. Fără consilierea inițială, în care cele două părți se pun de acord asupra modului în care pot fi transpuse în realitate dorințele beneficiarului, nu s-ar putea trece la următorul nivel, și anume la proiectare. 

În această primă etapă se determină compromisul ideal între: nevoile estetice și cele de depozitare, regulile de ergonomie, constrângerile tehnice și bugetare și forma spațiului.

Urmează etapa în care se realizează proiectul propriu-zis, cu ajutorul softurilor 3D pe care le utilizează echipa de designeri. Dacă măsurătorile sunt corecte și schița este pusă la punct, proiectul poate fi implementat de echipa calificată de montatori.

Nu în ultimul rând, KUXA studio pune preț pe feedback-ul primit de la clienți, încercând în permanență să-și îmbunătățească în funcție de acesta serviciile oferite și să răspundă cât mai corect nevoilor tuturor. Cei interesați de proiectele KUXA, pot accesa secțiunea testimoniale KUXA studio din site. Aici puteți să sortați și să filtrați proiectele în funcție de configurație (L, U, insula, linie și altele), costuri, noutate, numărul de aprecieri sau de distribuiri.

În concluzie, amenajarea unui spațiu de gătit și luat masa în stil clasic, cât mai aproape de perfecțiune, presupune îmbinarea a două aspecte foarte importante: alegerea unui model de mobilă pentru bucătării clasice de calitate și apelarea la serviciile profesionale de consiliere, proiectare și montaj. 

Programează-ți o vizită în unul dintre cele trei showroom-uri KUXA studio (București, Timișoara sau Brașov) și alege să te bucuri de o bucătărie ce-ți reflectă pe deplin personalitatea!