Uzura fizică, dar și cea chimică pot lăsa urme asupra pardoselii din mozaic. Aceasta se poate deforma, păta, crăpa sau își poarte pierde luciul. Din aceste cauze, este indicat să se efectueze o șlefuire mozaic întreprinsă de o echipă de profesioniști, ce lucrează cu grijă și atenție la detalii. Master Stone Clean reprezintă experții de care ai nevoie pentru a reda strălucirea suprafeței mozaicate. Aceștia sunt experimentați în redarea luciului inițial al pardoselilor și a altor suprafețe din piatră naturală. Află cum poate pardoseala ta de mozaic să-și recapete strălucirea, cu ajutorul unui serviciu de lustruit mozaic realizat ca la carte!

Șlefuirea mozaicului – un serviciu ce implică măiestrie și responsabilitate

Procesul de lustruire a unei pardoseli din mozaic se realizează numai de către personal calificat, ce utilizează aparatură specială de șlefuire, mânuită cu precizie și atenție la detalii. Se folosește un aparat ce este dotat cu un ax rotativ, pe care se montează discuri diamantate, cu suprafețe de diferite rugozitați. Deoarece suprafața din mozaic poate prezenta denivelări, sau alte urme de uzură, la început se realizează nivelarea și îndepărtarea impurităților de la suprafață. Șlefuirea se va efectua progresiv până se obține luciul mecanic al pardoselii.

Aparatul de șlefuit utilizează apă pentru a nu se împrăștia praful eliminat în urma procesului. Echipa de profesioniști se va ocupa de fiecare detaliu, astfel va utiliza un aspirator special de lichide după fiecare șlefuire pentru a îndepărta reziduurile și a continua lustruirea suprafeței. În funcție de cerințele proprietarului și gradul de uzură al mozaicului, procesul va continua cu încă două etape esențiale în menținerea pe termen lung a luciului și a impermeabilității pardoselii: cristalizarea și impermeabilizarea.

Cristalizarea constă în tratarea suprafeței mozaicului cu un cristalizant lichid sau sub formă de praf, care formează un strat subțire, dar foarte dur, ce protejează mai bine pardoseala împotriva stresului fizic. Impermeabilizarea se realizează prin aplicarea unui lac de protecție pentru a preveni pătrunderea lichidelor ce pot eroda sau păta piatra. Fiecare lucrare reprezintă o muncă personalizată pentru nevoile fiecărui client. La finalul tratamentului poți admira o pardoseală de mozaic strălucitoare, care și-a recăpătat prospețimea de odinioară.

O firmă profesională de lustruire mozaic oferă servicii complete pentru o gamă largă de clienți

Master Stone Clean oferă priceperea și experiența lor tuturor celor care se mândresc cu o suprafață din mozaic. Acești pot fi persoane fizice, firme sau mari companii multinaționale, precum și instituții publice sau lăcașuri de cult. Astfel, specialiștii în șlefuit piatra contribuie la menținerea aspectului istoric al clădirilor în care își desfășoară activitatea entitățile menționate. Majoritatea acestor companii sau instituții publice sunt frecventate zilnic de persoane, astfel că după o anumită perioadă pardoselile lor din mozaic încep să se deterioreze, pierzându-și în primul rând luciul. De aceea se apelează la specialiștii din domeniu pentru realizarea unui polish mozaic eficient și cu efect de durată. 

Printre alte beneficii de care poți dispune dacă apelezi la ajutorul unor profesioniști se mai numără faptul că aceștia se pot deplasa pentru a face o evaluare a stării suprafeței din piatră. Vor măsura suprafața și vor evalua gradul de uzură al acesteia. În acest fel, vor ști cum să se pregătească mai bine pentru a oferi un serviciu profesional efectuat ca la carte. În plus, se oferă  și serviciile unei echipe de alpiniști specializată în lucrul la înălțime, dacă este nevoie de o reîmprospătare a suprafețelor verticale placate cu mozaic.

Și din punct de vedere al costurilor este mult mai economic ca mozaicul să fie curățat și recondiționat prin șlefuire, decât să fie înlocuit cu unul nou. Procesul de lustruire mozaic se realizează astfel cu un consum de energie și resurse mult mai scăzut decât în cazul în care se dorește schimbarea întregii suprafețe. Alege astfel să prețuiești ceea ce natura a realizat în milioane de ani și optează pentru păstrarea tradiției istorice. În cele mai multe cazuri mozaicul are nevoie doar de un luciu proaspăt.

Alege serviciul de șlefuire mozaic realizat de profesioniștii de la https://masterstoneclean.ro/ Pardoseala ta de mozaic va avea o viață nouă, iar tu te vei putea bucura multă vreme de prestanța și eleganța unui decor cu tradiție milenară.

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Horoscop 21 ianuarie 2021. Scorpionii sunt prinși în propriile ițe și trebuie să-și respecte angajamentele
HOROSCOP
Horoscop 21 ianuarie 2021. Scorpionii sunt prinși în propriile ițe și trebuie să-și respecte angajamentele
Cine este tânărul de 19 ani ucis în fața unei săli de fitness din Capitală. Detalii șocante din dosarul crimei
Știrileprotv.ro
Cine este tânărul de 19 ani ucis în fața unei săli de fitness din Capitală. Detalii șocante din dosarul crimei
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)